Crossfit, Golf, Stevensstadscross en meer
 
 

Nieuwsbrief januari 2020
 
 
Beste ,
 
Hierbij ontvang je de eerste digitale nieuwsbrief van 2020. We blikken terug op de evenementen van de afgelopen weken en nemen alvast een kijkje op de sportkalender van dit jaar! We hopen dat 2020 een mooi en sportief jaar voor je wordt.
 
Wil je een volledig overzicht van alle sporten, wedstrijden en evenementen? Dan kijk je op de website www.politiesport.nl of volg je ons op Facebook en Twitter.
Ook leuk: de NPSB beschikt ook over een eigen AGORA pagina (enkel te benaderen via de werkplek).
 
Terugblik
Clinic Kennismaken met Crossfit
 
 
Het nieuwe jaar begon onder andere met het prachtige voornemen om collega's de kans te geven Crossfit te ervaren. Op zondag 19 januari werd de eerste Crossfit clinic onder de vlag van de NPSB georganiseerd. De groep deelnemers kreeg in de middag verschillende Workout's of the day (WOD's) voor haar kiezen, om zoveel mogelijk oefeningen eigen te kunnen maken. Dat betekende dus drie WOD's in een middag! 
 
De basis bestond uit bewegingen als kettlebell swings, burpees en wall balls om enkele voorbeelden te geven. Ook werden squats en deadlifts geoefend omdat dit veel voorkomende bewegingen zijn. De eerste twee WOD's deden de deelnemers individueel, de derde was een buddy WOD waarbij de deelnemers samen aan de bak moesten. Het was een groot succes en de deelnemers lieten zich niet kennen. Vooal dit laatste resulteerde in de nodige spierpijn op de dagen die volgden. Wil je ook ervaren wat Crossfit is en samen met collega's aan de bak? Kijk dan regelmatig op de kalender voor een volgende clinic. Doe je al aan Crossfit? Schrijf je dan in voor het NK op 19 april! Meer informatie vind je op de website.
 
 
 
Record Kerstcross
 
Met een recordaantal deelnemers van 550 had eenheid Oost Nederland met de Kerstcross het grootste politiesportevenement van 2019 in huis. Een gegeven waar de organisatie trots op is. Zoveel collega’s op een goede manier in beweging, zoveel enthousiasme, vrolijkheid en saamhorigheid. Het jaar werd sportief afgesloten onder het genot van de aanwezige modder en natte voeten. Voor de uitslagen van het NK Cross (10 kilometer) ga je naar de website.
 
Golf op de Kennemer
 
Golfen in de winter is niet voor iedereen weg gelegd. Veel golfers bergen hun spullen op zodra het een beetje natter en kouder wordt. Anderen kunnen zich een winterseizoen zonder golf niet voorstellen en gaan de baan in zolang het weer het toelaat. Voor deze “die-hards” is de wintercompetitie Golf Sixes dus een uitstekende gelegenheid om lekker te blijven spelen. Op vrijdag 17 januari waren vier teams te gast op De Kennemer, één van de prachtige banen die Nederland kent. Lees meer
 
GEZOCHT: gedelegeerde dameshandbal
Voor het dameshandbal zijn we op zoek naar een nieuwe gedelegeerde die het bestaande team kan begeleiden. Van de gedelegeerde wordt verwacht dat hij/zij namens de NPSB nationale en internationale sportactiviteiten initieert en organiseert. Zie jij het zitten om het damesteam voor te bereiden op het EK in 2022? Laat het ons weten op npsbkantoor@politiesport.nl.
Verwacht
 
 
Schaatsen!
 
Woensdag 19 februari wordt in Biddinghuizen de laatste schaatsdag van dit seizoen georganiseerd. Dus haal je schaatsen uit het vet en zoek je winteroutfit bij elkaar. Zien we je daar? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Eric Setz.
 
Bedrijfstafeltennis
 
Op zondag 1 maart wordt in Zwolle het NK Bedrijfstafeltennis georganiseerd en deelname met de NPSB is mogelijk! Je kunt je individueel inschrijven met als bedrijfsnaam NPSB. Voor meer informatie ga je naar de website.
 
Stevensstadcross
 
Nijmegen zal op 21 maart in het teken staan van de Stevensstadcross, een urbantrail van 8 kilometer. De loop start om 21:00 uur en laat je de prachtig verlichte stad met andere ogen bekijken. Schrijf je in! Kosten voor deelname bedragen €10.
 
Sportkalender
 
 
De kalender voor 2020 raakt steeds meer gevuld: wat dacht je van het NK zaalvoetbal, de Venloop of het NK Judo? Voor alle aanstaande evenementen en meer informatie ga je naar de sportkalender.
 
 
Nederlandse Politie Sportbond
Terminalweg 32, Amersfoort
communicatie@politiesport.nl
Facebook
Twitter
 
 
Deze nieuwsbrief is verstuurd naar .
Wil je de nieuwsbrief in de toekomst niet meer ontvangen, klik op uitschrijven.
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2019 NPSB