Fijne feestdagen!
 
 

Nieuwsbrief december 2019
 
 
Beste ,
 
Hierbij ontvang je de digitale nieuwsbrief van december 2019 van de NPSB. We blikken terug op de evenementen van de afgelopen weken en kijken alvast vooruit naar het nieuwe jaar. We wensen je fijne feestdagen en een sportief 2020!
 
Wil je een volledig overzicht van alle sporten, wedstrijden en evenementen? Dan kijk je op de website www.politiesport.nl of volg je ons op Facebook en Twitter.
Ook leuk: de NPSB beschikt ook over een eigen AGORA pagina (enkel te benaderen via de werkplek).
 
Terugblik
NK Badminton
 
 
Eigenlijk zou het NK Badminton voor Politie dit jaar gehouden worden op vrijdag 5 april 2019. Door allerlei oorzaken waren er toen slechts 38 inschrijvingen. Omdat er veelal in vier categorieën ingeschreven kan worden, (landelijke competitiespelers, regionale competitiespelers, recreanten die regelmatig spelen en een campingklasse) valt er met 38 inschrijvingen niet veel eer te behalen en werd het toernooi afgelast.
 
Op donderdag 12 december ging het toernooi in de herkansing. Nu stonden er 80 deelnemers op de lijst waarmee een mooi toernooi gespeeld kon worden. Vanuit het hele land kwam men opdraven: van Maastricht tot Groningen en van Assen tot Den Bosch. Het werd een mooi toernooi met terechte winnaars.Voor het volledige verslag en de uitslagen ga je naar de website
 
 
 
Winter Koppel Wedstrijd
 
Hoewel de winter nog moet beginnen, werd op donderdag 12 december de jaarlijkse Winter Koppel Wedstrijd gespeeld. Een serieuze fun-wedstrijd met als spelvorm Texas Scramble voor twee. Het weer zat gelukkig mee: de baan was nog nat maar met af en toe een mager zonnetje en een koude wind konden de “die-hards” toch een heerlijk rondje spelen. De sfeer zat er goed in en de prachtige wolkenluchten leverden schilderachtige plaatjes op. Meer
 
Geen brug te ver
 
Zondag 8 december stond voor zo'n 60 hardlopers van de politie/KMar in het teken van de Bruggenloop in Rotterdam. Een loop van 15 kilometer over zes Rotterdamse bruggen. Niet alleen het parcours zorgde voor uitdaging, de weersomstandigheden deden ook een duit in het zakje. Door de harde wind werden deelnemers het ene moment vooruit geblazen, terwijl ze even later knokkend tegen de gure wind vooruit moesten zien te komen. Lees verder
 
Verwacht
 
 
NK Tafeltennis
 
10 januari aanstaande wordt in Hattem de 42e editie van het NK tafeltennis voor Politie en KMar georganiseerd. Kosten voor deelname. bedragen €7. Inschrijven kan tot uiterlijk 3 januari, dus mail snel naar tafeltennis@politiesport.nl en schrijf je in! 
 
Schaatsdagen
 
Op 15 januari en 19 februari worden in Biddinghuizen de volgende schaatsdagen van dit seizoen georganiseerd. Dus haal je schaatsen uit het vet en zoek je winteroutfit bij elkaar. Zien we je daar? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Eric Setz.
 
Crossfit Clinic
 
19 januari wordt de eerste Crossfit clinic van de NPSB georganiseerd. Collega's kunnen op deze manier ervaren wat Crossfit is en zich de technieken van de sport eigen maken. Ben je ook nieuwsgierig en wil je je aanmelden? Dat kan tot 11 januari!  Inschrijven
 
Sportkalender
 
 
De kalender voor 2020 raakt steeds meer gevuld: wat dacht je van het NK tafeltennis, de politieschaatsdagen in Biddinghuizen of het NK Judo? Voor alle aanstaande evenementen en meer informatie ga je naar de sportkalender.
 
 
Nederlandse Politie Sportbond
Terminalweg 32, Amersfoort
communicatie@politiesport.nl
Facebook
Twitter
 
 
Deze nieuwsbrief is verstuurd naar .
Wil je de nieuwsbrief in de toekomst niet meer ontvangen, klik op uitschrijven.
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2019 NPSB