Centre Empresarial Terra Alta
 
 
Centre Empresarial Terra Alta
 
INFORMACIÓ COVID-19
EMPRESES I COMERÇOS DE GANDESA
 
Dimecres, 29 d'abril de 2020
 
 
CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS EN L'ÀMBIT DEL COMERÇ, DELS SERVEIS, L'ARTESANIA I LA MODA AFECTATS ECONÒMICAMENT PER LA COVID-19
 
Benvolguts i benvolgudes,
 
Us informem que a data d'avui s'han publicat al DOGC les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l'àmbit del comerç, dels serveis, l'artesania i la moda afectats econòmicament per la COVID-19, així com la resolució per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l'àmbit del comerç i els serveis afectats econòmicament per la COVID-19.
 
Aquests ajuts, els va anunciar el passat divendres 24 d'abril el Consorci de Comerç, Artesania i Moda, amb les que el Departament d'Empresa i Coneixement vol contribuir a mitigar la crisi derivada pel COVID-19 en els sectors del Comerç, l'Artesania i la Moda.
 
 
RESOLUCIÓ per la qual s'aproven les BASES REGULADORES per a la concessió de subvencions en l'àmbit del comerç, dels serveis, l'artesania i la moda afectats econòmicament per la COVID-19.
 
Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, núm. 8123, de 29 d'abril de 2020.
Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
 
Consulteu les bases per veure els requisits per poder sol·licitar la subvenció, la quantia, les actuacions i despeses subvencionables, etc. 
 
Enllaç BASES REGULADORES
RESOLUCIÓ per la qual s'obre la CONVOCATÒRIA per a la concessió de subvencions en l'àmbit del comerç i els serveis afectats econòmicament per la COVID-19
 
Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, núm. 8123, de 29 d'abril de 2020.
Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
 
Enllaç RESOLUCIÓ CONVOCATÒRIA
 
Aplicació pressupostària i import convocat
L'import màxim destinat a la concessió d'aquestes subvencions és de 7'9 milions d'euros, del pressupost del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya per a l'any 2020.
 
Presentació de la sol·licitud
El termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació i annexos corresponents és:
  - Per al Programa de suport a les entitats representatives del sector del comerç i el Programa de suport a la xarxa associativa de comerç, artesania i moda. Comença a l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC i acaba el dia 30 de juny de 2020.
  - Per al Programa de reactivació del comerç i el Programa de suport a la inversió per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments. Comença a l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC i fins a l'exhauriment del pressupost destinat a aquest programa amb el límit màxim del dia 31 de desembre de 2020.
 
El formulari de sol·licitud i el lloc de presentació estaràn disponibles, a partir de demà (30 d'abril de 2020), al següent enllaç: 
(O veure base 6.1 i 6.2 de les Bases reguladores)
 
Justificació
Pel que fa a la justificació de les subvencions, cal atenir-se al que estableix la base 14 de les Bases reguladores. 
 
 
Esperem que sigui del vostre interès. 
 
Si teniu qualsevol dubte, aclariment o voleu ajuda per la tramitació, no dubteu en posar-vos en contacte amb:
 
Centre Empresarial Terra Alta
AODL msole@gandesa.cat
Telèfon: 660 310 722
 
Ajuntament de Gandesa
ajuntament@gandesa.cat
Telèfon: 977 420 007
 
 
Centre Empresarial Terra Alta
Polígon Industrial "La Plana", parcel·la 33
43780 GANDESA
Facebook
Instagram
 
 
Se ha enviado este e-mail a
 
SendinBlue
 
 
© 2020 Centre Empresarial Terra Alta