““Jesús és el camí que ens cal seguir, la veritat que hem de creure i la vida que hem de viure. Aquesta és la doctrina predicada pels apòstols i els Pares de l’Església i que han predicat i predicaran tots els ministres de la Paraula de Déu”.
  
Sant Antoni Maria Claret. Roma, 1869
 
Butlletí 471. 24/01/2020
 
 
El Congrés d’Espiritualitat Claretiana renova el compromís d’evangelitzar
 
Un centenar i mig de claretians, claretianes religiosos i religioses, laics i laiques s’han congregat aquesta setmana a Xile per reviure l’espiritualitat que comparteixen i renovar el compromís de continuar anunciant la bona notícia de l’Evangeli. Hi ha participat el provincial de Sant Pau, el pare Ricard Costa-Jussà.
 
Veure'n més
 
Missatge final de la trobada dels superiors majors a Xile, en català
 
“Els claretians som cridats a portar llum a tots els pobles a través del nostre estil senzill de vida, amb el fet de compartir béns i persones i el nostre testimoni quotidià de l’Evangeli”, apunten en la conclusió del text els superiors majors de la congregació.
 
Veure'n més
 
 
L’Editorial Claret dona veu als protagonistes del Concili Provincial Tarraconense
 
“Una experiència eclesial extraordinària, una responsabilitat i un privilegi, i va permetre conèixer i valorar el conjunt de l’Església a Catalunya i compartir un temps d’esperança per una Església més encarnada i evangèlica”. Així s'han expressat algunes de les veus que han recordat la celebració del Concili Provincial Tarraconense.
 
Veure'n més
 
Claret publica dos llibres amb motiu dels 25 anys del Concili Provincial Tarraconense
 
El 21 de gener de 1995 va tenir lloc la inauguració del Concili Provincial Tarraconense a la Catedral de Tarragona. Avui, 25 anys després, l’Editorial Claret publica dos títols per commemorar aquell esdeveniment tan important que va marcar sens dubte, la vida de l’Església i de tots els membres participants.
 
Veure'n més
Premi Carisma de Formació i Espiritualitat per als claretians
 
“Per la seva capacitat d’intuir i de crear camins per a la renovació de la Teologia de la vida consagrada, pel gran desig que el pensament teològic estigui marcat per la necessària innovació i la força vital i esperançadora”. Amb aquest argumentari, l’Institut Teològic de Vida Religiosa (ITVR) dels missioners claretians rebrà el premi Carisma de Formació i Espiritualitat el proper dijous 21 de maig.
 
Veure'n més
Cada dimecres, formació bíblica oberta a la parròquia dels claretians de Lleida
 
Tenint en compte que aquest 26 de gener s’escau el Diumenge de la Paraula de Déu i que el 2020 és l'Any de la Bíblia, la parròquia Sant Antoni M. Claret de Lleida recorda que cada dimecres ofereixen sessions de formació bíblica obertes a tothom que pugui estar interessat, sigui feligrès de la parròquia o no.
 
Veure'n més
Agenda
Dimecres 29, xerrada sobre 'Bíblia i ecologia' amb Claustre Solé
 
En el marc dels actes de la IV setmana de la Bíblia, l'Editorial Claret proposa aquesta xerrada a càrrec de Claustre Solé, religiosa de la Companyia de Maria i professora de Sagrada Escriptura. Tindrà lloc a les sis de la tarda a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA | Diumenge III de durant l’any
 
26 de gener
CALENDARI CLARETIÀ | Conversió de Sant Pau
 
25 de gener
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Enviado por
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya