“Els que tenen fam i set, no de justícia pels seus mèrits, sinó de feina, destins i dignitats per favor, assetgen cada dia casa meva i em molesten amb les seves instàncies i pretensions, però jo els he de dir que sento molt no poder-los complaure, perquè m’he fet un deure no entremetre’m en això”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 470. 17/01/2020
 
 
El govern general reunit a Xile amb els superiors majors dels missioners claretians
 
El pare Ricard Costa-Jussà, provincial de Sant Pau, participa aquests dies de la reunió del govern general dels missioners claretians amb els superiors majors de la congregació a Talagante, a Xile. La trobada té per objectiu plantejar el futur de la Congregació en els propers sis anys i preparar el 26è Capítol General que tindrà lloc el 2021. 
 
Veure'n més
 
Instal·lades les plaques solars a l’hospital que els claretians tenen al Congo
 
Ja s’ha fet la instal·lació de les plaques solars al centre sanitari de Kindi, a la República Democràtica del Congo, que gestionen els missioners claretians. Enllaç Solidari explica que això ha permès millorar immediatament l’atenció a les urgències nocturnes, en particular en la maternitat. Així com poder comptar amb d’altres equipaments per atendre els malalts.
 
Veure'n més
Camp de treball a Bilbao per a joves de la família claretiana
 
Del 19 al 26 de juliol de 2020 tindrà lloc un camp de treball al Claret Enea de Bilbao. Es tracta d’un centre d’integració per a persones en risc d’exclusió social promogut pels missioners claretians d’Euskal Herria. L’activitat d’estiu s’adreça a joves de 19 a 25 anys de tot Europa que ja tinguin o hagin tingut alguna relació amb la Família Claretiana.
 
Veure'n més
El “diàleg” ecumènic: un model de diàleg
 
Ara que es parla tant de “diàleg” i que pertot es proposen “taules de diàleg”, pot ser, sens dubte, estimulant i gratificant de proposar algun model reeixit de diàleg que hagi donat mostres de solidesa i hagi donat fruits reals. Pere Codina parla de l'experiència del Grup ecumènic de les Dombes o Grup Dombes.
 
Veure'n més
Agenda
Dijous 23, presentació del llibre 'Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense'
 
La presentació tindrà lloc al Museu Bíblic de Tarragona a les set de la tarda. L'acte comptarà amb Montserrat Coll i Aureli Ortín, autors del llibre, l'arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, el secretari general adjunt del Concili, Miquel Barberà, el director de l'ISCR Sant Fructuós,  Joan Miquel Bravo, i Marcel·lí López, representant de l'Editorial Claret.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA | Diumenge II de durant l’any
 
19 de gener
CALENDARI CLARETIÀ | Venerable Maria Antònia París, fundadora de les Religioses de Maria Immaculada
 
17 de gener
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya