“No és suficient ni n’hi ha prou amb assistir a la santa missa i combregar per a fer-nos més participants dels mèrits de Jesucrist”
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 469. 10/01/2020
 
 
Sant Pau, una nova província per respondre a la missió claretiana
 
La nova província de Sant Pau dels Missioners Claretians de Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia, ja s’ha posat en marxa. Aquest dissabte, 4 de gener, una eucaristia presidida pel superior general, el pare Mathew Vattamattam, al Santuari del Cor de Maria de Barcelona, va marcar el seu inici. En la celebració, el pare Ricard Costa-Jussà, acompanyat del nou equip de govern provincial, va professar el credo per iniciar la etapa com a nou provincial.
 
Veure'n més
 
El Claret de Valls inaugura el ‘Petit Claret’, el nou edifici d’Educació Infantil
 
Aquest dijous s’ha inaugurat de forma oficial el ‘Petit Claret’, les noves instal·lacions per a l’Educació Infantil del col·legi Claret de Valls. El nou edifici es caracteritza per la modernitat, la funcionalitat i la bellesa dels espais. En el seu disseny, l’alumne ha estat sempre el centre de les preocupacions dels arquitectes.
 
Veure'n més
[FOTOS] Inici de la nova província de Sant Pau
 
Imatges de la celebració d’inici de la nova província de Sant Pau el dissabte 4 de gener de 2020 al Santuari del Cor de Maria de Barcelona. 
 
Veure'n més
La nova província de Sant Pau, per Joan Font
 
"Serem els de Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia, parlarem les llengües de cada país, cosa no fàcil, però sobretot tindrem un llenguatge comú que és l’evangelització", afirma el missioner claretià Joan Font. Llegiu la seva reflexió sobre la nova província de Sant Pau.
 
Veure'n més
Seguiu-nos a instagram!
 
El claretià Màxim Muñoz ha presentat aquesta setmana el projecte comunicatiu d'Animaset a la Filmoteca Vaticana. Entre el públic, el superior general dels claretians, el pare Mathew Vattamattam, el cardenal Lluís Martínez Sistach i el cardenal Peter Turkson.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA | Baptisme del Senyor
 
12 de gener
CALENDARI CLARETIÀ | Venerable Maria Antònia París, fundadora de les Religioses de Maria Immaculada
 
17 de gener
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya