“Feliç el qui estima amb fervor Déu i procura que Déu sigui cada vegada més conegut, estimat, servit, lloat i glorificat ara i sempre”
  
Sant Antoni Maria Claret, 1869
 
Butlletí 467. 20/12/2019
 
 
El 2020 Claret vol fer present la Paraula de Déu cada dia
 
L’Editorial Claret ha publicat diversos materials per l’any 2020 amb la voluntat de fer present la Paraula de Déu en el dia a dia, perquè aquesta esdevingui un estímul per a avançar i una guia en els moments d’esperança i d’adversitat. Un propòsit ben vàlid per viure també la festa del naixement de Jesús. Bon Nadal!
 
Veure'n més
 
ENTREVISTA | Carlos Sánchez explica les missions populars del pare Claret a El 9Nou i El 9TV
 
El periodista Jordi Vilarrodà ha entrevistat aquesta darrera setmana al claretià Carlos Sánchez, director del CESC i superior de la comunitat dels claretians de Vic. Sánchez, amb el seu estudi dedicat a les missions populars del pare Claret, va seguir el dia a dia durant deu anys d’activitat del fundador dels claretians.
 
Veure'n més
Celebració de Nadal a l’Esplai Estel
 
La casa de colònies del Pinatar va acollir la celebració de Nadal de l’Esplai Estel de la parròquia del Cor de Maria de Barcelona. Infants i monitors van compartir el cap de setmana i el diumenge van afegir-s’hi les famílies, com es fa dues vegades a l’any, per Nadal i per final de curs.
 
Veure'n més
Plaques solars a l’hospital que els claretians tenen al Congo
 
Durant el curs 2018-2019 Enllaç Solidari va col·laborar amb els Claretians del Congo per posar energia elèctrica amb plaques solars a l’hospital de Kindi, gestionat pels Claretians. Els treballs d’electrificació ja estan en marxa.
 
Veure'n més
Originalitat i creativitat amb els arbres de Nadal del Claret Barcelona
 
Rotllos de paper de water, culs d'ampolles, envasos d'ous... i molta creativitat han sigut alguns dels elements que han utilitzat els nens i nenes de l'espai de menjador per crear uns fantàstics arbres de Nadal que ja estan decorant les portes de l'escola.
 
Veure'n més
El Claret Valls lliura més de 400 quilos de menjar a La Taulada
 
La comunitat educativa del Col·legi Claret Valls ha lliurat més de 400 quilos d’aliments al menjador social La Taulada.
 
Veure'n més
Quart diumenge d'Advent. 22 de desembre
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya