“Vaig donar exercicis a tot el clergat, canonges, rectors, beneficiats, etc. Exercicis que es van repetir tots els anys que estiguérem a illa”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 466. 13/12/2019
 
 
Acció de gràcies per la província de Catalunya
 
La Província dels Missioners Claretians de Catalunya va celebrar la seva darrera trobada aquest divendres 6 de desembre a Vic. L’assemblea va ser ocasió d’acció de gràcies pels fruits dels 125 anys de vida de la Província de Catalunya i de projecció cap a una nova Província més extensa a partir de l’1 de gener del 2020.
 
Veure'n més
 
 
 
Comunitats, capítols i governs de la província claretiana de Catalunya
 
Relats de Bíblia: nova col·lecció infantil de l’Editorial Claret
 
L’Editorial Claret ha presentat aquest dijous a la llibreria Claret 'Noè i el diluvi', un relat de la Bíblia acompanyat de fantàstiques il·lustracions de Mercè Tous que ens mostra la visió d’un Déu “Salvador”, amb textos de Jesús Ballaz.
 
Veure'n més
 
 
Noè és el protagonista d'aquest meravellós relat. Encara que siguin històries inventades, compten grans veritats.
 
El Sínode de l’Amazònia, per Pere Codina
 
El claretià Pere Codina ha reflexionat els darrers diumenges sobre el Sínode de l’Amazònia al full parroquial ‘Xarxa’ que editen des de les parròquies del Cor de Maria i de Sant Tomàs d’Aquino de Barcelona. Fem aquí el recull dels tres textos publicats, en què assenyala la importància d’aquest sínode eclesial.
 
Veure'n més
Seguiu-nos a Instagram!
 
Aquesta setmana s'ha reunit a Barcelona el govern de la nova província de Sant Pau. Al costat del naixement, d'esquerra a dreta a la fotografia: Rafael Gómez, Ricard Costa-Jussà, Raymundo Adormeo, Josep Codina i Renato Caprioli.
 
Veure'n més
Tercer diumenge d'Advent. 15 de desembre
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya