“Un altre dels motius que m’impel·leixen a predicar i confessar és el desig que tinc de fer feliços als meus proïsmes”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 465. 06/12/2019
 
 
Eduard Ibáñez planteja el repte de protegir la llibertat religiosa
 
Publicat per l’Editorial Claret, el llibre La lluita per la llibertat religiosa i de consciència, d’Eduard Ibáñez convida a aprofundir en la noció de llibertat, concretament la llibertat religiosa i de consciència, i vol contribuir a divulgar el sentit i la importància d’aquesta com a dret fonamental de tota persona a escollir i practicar unes creences religioses sense patir cap tipus de discriminació, coacció o violència per aquest fet.
 
Veure'n més
 
 
 
Quines són les principals qüestions que tracta Eduard Ibáñez en el llibre que acaba de publicar l'Editorial Claret?
 
Digitalitzats els escrits marians de Claret
 
Continuant amb el treball de digitalització del CESC, aquest mes de desembre ofereixen un nou llibre per conèixer la figura del pare Claret: San Antonio María Claret escritos marianos. Una edició de Publicaciones Claretianas, editada a Madrid el 1989, i preparada pel claretià Jesús Bermejo, amb estudi preliminar del claretià Josep Maria Viñas i presentat pel claretià i superior general Gustavo Alonso.
 
Veure'n més
El pot de la felicitat del Casal Claret
 
Us imagineu en acabar el curs destapar un pot de vidre i poder-hi trobar un recull dels moments feliços dels darrers mesos? Aquesta és la intenció del pot que han fabricat amb els infants del Casal Claret. Un recull de bones estones compartides.
 
Veure'n més
 
AGENDA
 
12 de desembre, presentació del llibre Noè i el diluvi
 
La presentació tindrà lloc dijous a les set de la tarda a la Llibreria Claret i anirà a càrrec de Marcel·lí López, director editorial de l'Editorial Claret, Maria Claustre Solé, religiosa de la Companyia de Maria i professora de Sagrada Escriptura, Mercè Tous, il·lustradora del llibre i Jesús Ballaz, premi Nacional de Traducció i Crítica de llibres infantils i autor del llibre.
7 de desembre, Festa de la Immaculada Concepció a Sarrià
 
La comunitat de Sarrià de les missioneres claretianes RMI convida a celebrar la Festa de la Immaculada Concepció en família claretiana. Serà dissabte 7 de desembre a dos quarts de vuit amb l'oració de vespres i una trobada fraternal.
Festa de la Immaculada. 8 de desembre
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
Immaculada Concepció de Maria Verge
 
8 de desembre
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya