“Com sempre anava a peu, em ajuntava amb traginers i gent ordinària, a fi de poder parlar amb ells de Déu i instruir-los en coses de religió, amb que ells i jo passàvem insensiblement el camí i tots molt consolats”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 464. 29/11/2019
 
 
Les claus de la vocació missionera del pare Claret, al llibre de Carlos Sánchez
 
El Temple Romà de Vic es va omplir aquest dimecres en la presentació del llibre Las misiones populares del Padre Claret en Cataluña entre 1840 y 1850. Un camino de evangelización en tiempos de crisis del pare claretià Carlos Sánchez Miranda i publicat per l'Editorial Claret. Un espai significatiu per la història antiga de la ciutat de Vic, però també per al pare Claret.
 
Veure'n més
 
 
 
El bisbe Josep M. Abella valora en positiu el viatge del papa Francesc al Japó
 
El bisbe auxiliar d'Osaka, el claretià Josep M. Abella, ha parlat de la visita del papa Francesc al Japó al portal web Catalunya Religió. La seva estada de tres dies al Japó ha servit per visitar i encoratjar les petites comunitats cristianes del país i incidir a favor de la pau i del desarmament nuclear.
 
Veure'n més
 
 
 
Els claretians d’Europa es plantegen un servei conjunt a migrants
 
Desena assemblea de la Conferència Claretiana dels superiors majors d'Europa. La Delegació de França i de les Províncies d'Alemanya, Catalunya –amb el pare provincial Ricard-Costa Jussà–, Euskal Herria, Fàtima, Polònia i Santiago han compartit uns dies de trobada a Mühlberg i han dialogat sobre la possibilitat de donar suport a algun nou projecte de servei pastoral a migrants.
 
Veure'n més
 
Claret publica ‘Noè i el diluvi’, de Jesús Ballaz i Mercè Tous
 
Tal i com el papa Francesc ha recordat a l’encíclica Laudato Si’, aquest relat ens ensenya la importància de respectar la vida del nostre planeta: la vida sobre la terra depèn del nostre comportament.
 
Veure'n més
El menjador de La Taulada de Valls obre el sopar dels dijous
 
Un grupet de voluntaris han començat la iniciativa d’oferir un sopar els dijous als usuaris del menjador social La Taulada, que promou la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls. La gent “ens coneixerà pels fruits que donem”, va remarcar el pare Joan Font en el primer d'aquests sopars.
 
Veure'n més
Seguiu-nos a instagram!
 
La trobada d'abats i provincials de la Unió de Religiosos de Catalunya ha tingut lloc aquest dijous al temple Claret de Vic, amb motiu de la commemoració dels 150 anys d la mort del pare Claret, que s'escaurà el 2020. Els religiosos han celebrat l'eucaristia a la cripta i han visitat al CESC de la mà del seu director, el claretià Carlos Sánchez.
 
Veure'n més
 
AGENDA
 
3 de desembre, presentació del llibre d'Eduard Ibáñez sobre llibertat religiosa
 
Dimarts, a les set de la tarda, a la Sala Pere Cadaldàliga de la Llibreria Claret, es presenta el llibre La lluita per la llibertat religiosa i de consciència d'Eduard Ibáñez. Hi intervindran el claretià Màxim Muñoz, la periodista Glòria Barrete i l'autor del llibre, Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau de Barcelona.
7 de desembre, Festa de la Immaculada Concepció a Sarrià
 
La comunitat de Sarrià de les missioneres claretianes RMI convida a celebrar la Festa de la Immaculada Concepció en família claretiana. Serà dissabte 7 de desembre a dos quarts de vuit amb l'oració de vespres i una trobada fraternal.
Primer diumenge d'Advent. 1 de desembre de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
Immaculada Concepció de Maria Verge
 
8 de desembre
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya