“A cada cosa criada he de mirar com un mirall en què es reflecteix la bondat, saviesa, poder i bellesa de Déu i a ell he de dirigir la meva atenció i amor”.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1862
 
Butlletí 462. 8/11/2019
 
 
La Confraria de la Verònica de Reus torna a l’origen amb el pare Claret
 
La Confraria de la Verònica de Reus ha emprès una nova etapa. Tal com ha mostrat amb la celebració del seu setantè aniversari, l’entitat ha assumit un renovat caràcter social i caritatiu, i ha decidit conèixer més a fons el carisma dels Missioners Claretians. I és que en el seu origen es troba el fundador d’aquesta congregació: Antoni Maria Claret, patró del gremi de teixidors.
 
Veure'n més
 
 
 
La nova capella dels màrtirs enforteix el vincle de Solsona amb els claretians
 
Diumenge es va inaugurar la capella amb les relíquies dels màrtirs claretians Julián Villanueva i Josep Vidal a l’església del Cor de Maria de Solsona. El bisbe de Solsona, Xavier Novell, va parlar dels màrtirs com un testimoni extraordinari de donació fins a la mort. El vicari provincial dels claretians, Màxim Muñoz, va agrair aquest espai memorial i va subratllar la vinculació dels claretians amb Solsona.
 
Veure'n més
 
Nou llibre sobre les missions populars del pare Claret a Catalunya, de Carlos Sánchez
 
Són 477 pàgines fruit de la tesi doctoral del director del CESC, defensada el març de 2018 a Madrid. El llibre es presentarà el proper dimecres 27 de novembre a dos quarts de vuit del vespre al Temple Romà de Vic.
 
Veure'n més
La Llibreria Claret presenta els materials d’Advent 2019
 
la Llibreria Claret inicia la campanya de venda de diversos materials d’Advent i Nadal, editats i publicats per l’Editorial Claret. Entre d'altres, la Lectio Divina del pare Josep Roca per aquest temps d'espera. L’Advent és un temps litúrgic i sagrat de preparació ascètica i espiritual per la celebració de la festa de Nadal, previ a l’adveniment de Jesús al món, al naixement del Messies. 
 
Veure'n més
El Claret de Barcelona coordina el voluntariat del Gran Recapte al barri
 
Coherents amb el tarannà social, humà i seguint l’estil del pare Claret, el divendres 22 i dissabte 23 de novembre, el col·legi Claret de Barcelona coordina el voluntariat del Gran Recapte d’aliments que tindrà lloc al supermercat Bonpreu situat al c. Pare Claret 75 (entre Sardenya i Marina) i al Caprabo del c. Sicília 406 (entre P. Claret i Travessera de Gràcia).
 
Veure'n més
 
AGENDA
 
18 de novembre, presentació del llibre 'Fils trencats'
 
L'Editorial Claret i la Fundació Arrels us conviden
dilluns 18 de novembre a les 19 h a la presentació del llibre Fils trencats de Sònia Pau.
27 de novembre, presentació del llibre 'Las misiones populares del Padre Claret en Cataluña'
 
L'acte tindrà lloc a les 19:30 h al Temple Romà de Vic i anirà a càrrec de l’historiador i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, Jordi Figuerola; del director del Museu Episcopal de Vic, Josep Maria Riba; del provincial dels missioners claretians de Catalunya, Ricard Costa-Jussà; i de Carlos Sánchez, autor del llibre.
Diumenge XXXIII de durant l’any. 17 de novembre de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
Beat Andreu Solà
 
20 de novembre
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya