“Oh Déu meu!, us dono paraula que ho faré. Predicaré, escriuré i faré circular llibres bons i fulls volants en abundància per tal d’ofegar el mal amb l’abundància del bé”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 461. 8/11/2019
 
 
“El consumisme crea addicció, frustració i insatisfacció de les necessitats profundes”
 
“El consum no és una realitat marginal, sinó que és un element clau i configurador de la realitat del sistema econòmic, del model de creixement econòmic i de desenvolupament, i del nostre model de vida: el consumisme”. Amb aquesta afirmació el pedagog Carles Armengol va motivar la formació ‘Canviar el consum per canviar la vida. Una proposta de conversió ecològica’, organitzada pels Missioners Claretians de Catalunya, que va tenir lloc dissabte a la Sala Claret de Barcelona.
 
Veure'n més
 
La base cristiana per a teixir un futur millor, al Claret Valls
 
El Col·legi Claret de Valls ha començat aquesta setmana les convivències amb els alumnes d’ESO.  Jocs i danses ajuden a “teixir” i enfortir les relacions entre els companys de la classe. I en aquest context ressona també l'evangeli, que els ajuda a pensar i a conèixer la base cristiana per a “teixir un futur” millor.
 
Veure'n més
Claret de Barcelona i de Valls celebren la setmana de la ciència amb més de 20 activitats
 
La 24a Setmana de la Ciència tindrà lloc a Catalunya del 8 al 17 de novembre. El Col·legi Claret de Barcelona ha preparat per aquesta setmana més de 20 activitats diferents relacionades amb la ciència i la investigació per als alumnes d’ESO i Batxillerat. Aquesta iniciativa tindrà lloc també el Col·legi Claret de Valls. 
 
Veure'n més
Claret publica 'Signes d’una Presència', de Josep Mària
 
Publicat a la col·lecció Savieses, és un compendi de 70 signes escrits entre 2014 i 2018 per Josep F. Mària,  professor d’ESADE i membre del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia. El llibre reflexionar sobre la mística diària.
 
Veure'n més
El Casal Claret participa a la jornada de portes obertes als centres de culte de Vic
 
Les jornades d'enguany parteixen del treball conjunt entre les comunitats religioses i l’Ajuntament de Vic. El Casal Claret, amb diverses confessions presents a la ciutat, organitza la pregària interreligiosa que tindrà lloc el dia 22 de novembre.
 
Veure'n més
 
AGENDA
 
10 de novembre, inauguració d'un altar a Solsona pels màrtirs claretians
 
Els beats claretians Julián Villanueva i Josep Vidal tindran un nou altar a l’església del Cor de Maria de Solsona. Aquest diumenge serà beneït durant la missa, que serà presidida pel bisbe de Solsona, Xavier Novell, i concelebrada pel claretià Màxim Muñoz, vicari provincial.
Diumenge XXXII de durant l’any. 10 de novembre de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya