“Arrenca del teu cor tota supèrbia, que és l’arrel i el principi de tots els pecats”
  
Sant Antoni Maria Claret, 1844
 
Butlletí 459. 20/10/2019
 
 
Professa un nou claretià a Catalunya
 
Aquest dissabte 26 d’octubre Canri Situmorang (Sumatra, Indonèsia, 1988) farà la professió perpètua com a missioner claretià. Un sí definitiu a Déu que arriba després d’onze anys de formació dins de la Congregació dels Fills de l’Immaculat Cor de Maria. La celebració tindrà lloc a les onze del matí al Temple de Sant Antoni M. Claret de Vic, la setmana en què la família claretiana celebra la festivitat del pare fundador.
 
Veure'n més
 
 
 
El superior general fa una crida a interioritzar l’esperit missioner del pare Claret
 
“Ens posem ja en marxa des d’aquest mes missioner especial per preparar un període significatiu d’interiorització de l’esperit missioner del nostre Fundador”, diu el superior general de la congregació, el pare Mathew Vattamattam, en la felicitació que ha escrit per la festa de Sant Antoni Maria Claret.
 
Veure'n més
 
Multiplicar evangelitzadors. Missatge del provincial en el dia del pare Claret
 
“Confiem la nova Província de Sant a Claret, a qui el zel apostòlic i evangèlic impulsà a unir-se i treballar amb d’altres, a multiplicar evangelitzadors, i a la missió compartida a fi d’anunciar i fer arribar la Bona Nova a tothom”, ha escrit el provincial de Catalunya, Ricard Costa-Jussà.
 
Veure'n més
Recull de celebracions per Sant Antoni Maria Claret
 
Claret també va viure moments conflictius i “en cada circumstància ell trobava la manera de proposar l’evangeli a tothom”. És un dels missatges de l'eucaristia de la festa de Sant Antoni Maria Claret a Barcelona, en l'acte conjunt de la família claretiana. Les diferents presències que la conregació té al territori s'han sumat també a la celebració.
 
Veure'n més
 
 
Amb el pare Claret hem après a...
 
Vuit nens i nenes dels col·legis Claret de Valls i de Barcelona expliquen què han après amb el pare Claret. És el vídeo que les diferents obres i presències dels Missioners Claretians de Catalunya han difós a les xarxes socials amb motiu de la festivitat del seu fundador, aquest dijous 24 d'octubre.
 
Veure'n més
 
Dion Nandut: “La missió dels claretians és fer conèixer i viure la Bona Nova de Jesús per tots els mitjans possibles”
 
Des de la delegació de mitjans de comunicació del bisbat de Lleida han entrevistat el claretià Dion Nandut, nou superior de la comunitat dels claretians de Lleida.
 
Veure'n més
La parròquia Claret desitja al pare Jaume Sidera “bons anys de vida”
 
Quan la parròquia Claret de Lleida va felicitar el claretià pare Jaume Sidera en el seu 90è aniversari i li va desitjar molts més anys de vida, ell ho va agraït tot puntualitzant que no es pot demanar molts anys de vida, però sí “bons anys de vida”.
 
Veure'n més
Nou llibre de Jesús Renau: ‘Suport. Per a viure la pregària’
 
“Estem teixits dels altres, i del Senyor que ens ha teixit, ens acompanya i ens estima”. Així ho va expressar el jesuïta Jesús Renau en la presentació del seu últim llibre, editat per Claret, al Casal Loiola de Barcelona.
 
Veure'n més
Mor el missioner claretià Joan Caulas
 
“Estem teixits dels altres, i del Senyor que ens ha teixit, ens acompanya i ens estima”. Així ho va expressar el jesuïta Jesús Renau en la presentació del seu últim llibre, editat per Claret, al Casal Loiola de Barcelona.
 
Veure'n més
 
AGENDA
 
26 d'octubre, professió perpètua de Canri Situmorang a Vic
 
El claretià Canri Situmorang, incardinat a la província dels Missioners Claretians de Catalunya, farà els vots perpetus el proper dissabte 26 d'octubre a Vic.
2 de novembre, formació sobre la conversió ecològica
 
Aquesta nova sessió de formació-reciclatge tindrà lloc dissabte al matí a la Sala Claret de Barcelona i anirà a càrrec de Carles Armengol mestre, educador social i pedagog. Porta per títol ‘Canviar el consum per canviar la vida: una proposta de conversió ecològica’.
Diumenge XXX de durant l’any. 26 d'octubre de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
Domènec Fàbregas, cofundador
 
27 d’octubre
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya