“L’oració és per a l’home el que l’ànima per al cos i el que l’aigua per a la terra (…) és la clau del cel (…) és per a l’home el que les armes per al soldat, i així com el soldat sense arma està perdut, així també el cristià sense l’arma santa de l’oració “
  
Sant Antoni Maria Claret, 1864
 
Butlletí 458. 17/10/2019
 
 
Els claretians construiran un nou espai educatiu pels ‘dalits’ a l’Índia
 
Amb motiu del Mes Missioner Extraordinari que se celebra aquest octubre, els Claretians de Catalunya han llançat el seu projecte de cooperació per al curs 2019-2020. Es tracta de col·laborar amb els Missioners Claretians de Chennai (Índia) per a la construcció d’una sala polivalent per fer activitats educatives adreçades especialment als Dalits, que són la casta més baixa i marginada de l’Índia.
 
Veure'n més
 
 
 
Roma aprova els nous Estatuts del Moviment de Seglars Claretians
 
La Santa Seu ha donat el vistiplau als nous Estatuts que el Moviment de Seglars Claretians va aprovar en l’Assemblea General de Medellín del mes de juliol. “Resem perquè siguin un instrument que ens ajudi a mantenir viva la frescor del nostre carisma i estar sempre oberts a la novetat de l’Esperit, sense allunyar-nos d’una realitat que està en contínua evolució”, han expressat des del Moviment.
 
Veure'n més
 
Davant la sentència del Tribunal Suprem
 
Davant la sentència del Tribunal Suprem els Claretians de Catalunya ens afegim al conjunt d'entitats cristianes que reclamen "a totes les institucions i partits polítics que posin fre a la judicialització d’aquesta situació i s’iniciï de manera urgent i immediata un procés multilateral de diàleg polític". Al web podeu llegir altres comunicats d'entitats vinculades als Claretians.
 
Veure'n més
La parròquia Claret de Lleida-Balàfia se suma a la reflexió per al nou Pla de Pastoral de la diòcesi
 
Fins el 8 de febrer de 2020. És el termini que s’ha marcat l’arxiprestat Perifèria perquè cada parròquia revisi la pròpia acció pastoral. Aquell dia tindran una nova reunió conjunta per compartir la feina feta i fer una proposta conjunta al bisbat de Lleida, de cara al futur Pla Pastoral de la diòcesi.
 
Veure'n més
 
AGENDA
 
20 d'octubre, missa en honor a Sant Antoni M. Claret, patró de la Confraria La Verònica de Reus
 
Aquest diumenge se celebra la missa de cloenda dels 70 anys de la Confraria de La Verònica de Reus, al Santuari de la Misericòrdia. L'arquebisbe de Tarragona presidirà la celebració, en honor a Sant Antoni M. Claret.
24 d'octubre, festa del pare Claret en família claretiana a Barcelona
 
Serà dijous 24 d'octubre al Santuari del Cor de Maria de Barcelona a dos quarts de vuit del vespre. Missioners Claretians, membres de les altres branques de la família claretiana, laics, religiosos, preveres i tots els qui ens sentim vinculats a la persona i l’esperit de Sant Antoni M. Claret, hi som convidats!
26 d'octubre, professió perpètua de Canri Situmorang a Vic
 
El claretià Canri Situmorang, incardinat a la província dels Missioners Claretians de Catalunya, farà els vots perpetus el proper dissabte 26 d'octubre a Vic.
Diumenge XXIX de durant l’any. 20 d'octubre de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
Domènec Fàbregas, cofundador
 
27 d’octubre
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Enviado por
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya