“En els nens només hi ha el treball de plantar, i en els adults d’arrencar i de plantar. Hi ha a més un altre avantatge, que amb els nens es conquisten els grans, i amb els fills als pares, perquè els fills són trossos del cor dels pares”
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 457. 11/10/2019
 
 
El valor i l'originalitat del pare Claret en l’evangelització a Catalunya
 
La història de l’evangelització de l’Església a Catalunya no s’entendria sense l’aportació del pare Claret. Obertura a la predicació, estratègia comunicativa, proximitat i disposició a treballar en xarxa són la base del seu estil missioner. En va parlar dissabte a Barcelona el director del Centre d’Espiritualitat Claretiana, Carlos Sánchez, a la conferència ‘Les missions populars del P. Claret a Catalunya. Un camí d’evangelització en temps de crisi’.
 
Veure'n més
 
 
 
L’esperança marca la trobada d’Enllaç Solidari a Girona
 
Una cinquantena de socis, padrins, voluntaris i d'altres persones properes a l'entitat han celebrat aquest diumenge la Festa d'Enllaç Solidari. La trobada, organitzada pel Centre Claret de Girona, ha comptat amb el testimoni sobre 'Voluntariat i esperança' de Maria Dolors Puigdevall, presidenta de Càritas Girona.
 
Veure'n més
 
Nou llargmetratge sobre la vida de Sant Antoni Maria Claret
 
Feia anys que els Missioners Claretians i altres grups de la Família Claretiana anaven rumiant la idea de fer una pel·lícula sobre sant Antoni Maria Claret. La seva vida reuneix totes les característiques necessàries per a realitzar-la de manera atractiva i “edificant”, si és que aquest últim adjectiu es pot seguir usant en una època en la qual fa la impressió que només les “bretolades” gaudeixen de bona premsa.
 
Veure'n més
El Casal Claret de Vic recomença l'Escola de la Pau de Dones
 
“Sóc la Khadija, sóc la Cadijatu, sóc la Dolors, sóc la Blanca, sóc la Habiba, sóc la Naoual, sóc la Blessing, sóc l’Aina, sóc la Mimouna, sóc la Precious, sóc l’Aicha, sóc la Yousra, sóc la Maria, SÓC....!” Aquest dimarts el Casal Claret de Vic van iniciar formalment el curs 19-20 de l’Escola de la Pau amb Dones. Durant la presentació, cadascuna de les participants va dir el seu nom. El nom que les identifica i els permet dir qui són al món.
 
Veure'n més
Seguiu-nos a instagram!
 
Sabíeu que som a Instagram? Ja ens seguiu? Aquesta setmana felicitem Jordi Roigé, director d'Animaset (productora impulsada pels Claretians de Catalunya i Catalunya Religió) pel projecte ‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’ premiat al Festival Arte Non Stop a Buenos Aires.
 
Veure'n més
 
AGENDA
 
17 d'octubre, presentació del llibre 'Educació integral i transformació del sistema educatiu de Catalunya'
 
L'Editorial Claret i la FPCEE Blanquera-URL us conviden dijous 17 d'octubre a les sis de la tarda a la presentació del llibre Educació Integral i Transformació del Sistema Educatiu de Catalunya de Josep Gallifa.
 
Veure'n més
24 d'octubre, festa del pare Claret en família claretiana a Barcelona
 
Serà dijous 24 d'octubre al Santuari del Cor de Maria de Barcelona a dos quarts de vuit del vespre. Missioners Claretians, membres de les altres branques de la família claretiana, laics, religiosos, preveres i tots els qui ens sentim vinculats a la persona i l’esperit de Sant Antoni M. Claret, hi som convidats!
 
Veure'n més
Diumenge XXVIII de durant l’any. 13 d'octubre de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
 
 
Santa Teresa de Jesús, compatrona
 
15 d'octubre
 
Domènec Fàbregas, cofundador
 
27 d’octubre
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya