“Quan un és pobre i ho vol ser i ho és de bona voluntat i no per força, llavors agrada la dolçor de la virtut de la pobresa i, a més, Déu li posa remei…”
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 456. 04/10/2019
 
 
“Què n’hem fet del cor capaç d’estimar i de commoure’s davant del sofriment dels altres?”
 
El missioner claretià Josep Maria Abella, bisbe auxiliar d'Osaka, va visitar Catalunya acompanyat de l’arquebisbe metropolità i cardenal d’Osaka Thomas Aquino Manyo Maeda. Diumenge va presidir la missa conventual de Montserrat i en l'homilia va recordar que “el nostre món és ple de Llàtzers i de persones que hi passen de llarg”, i va fer una crida a no restar indiferents davant del patiment dels altres.
 
Veure'n més
 
La capella del cementiri de Lleida acull la festa del beat Francesc Castelló
 
La capella del cementiri de Lleida va acollir el matí del 28 de setembre l’eucaristia de la festa litúrgica del beat Francesc Castelló i commemoració del 83 aniversari del seu martiri. El claretià Josep Vilarrubias va qualificar l’indret com “un gran relíquia martirial” que serveix “per a refermar la nostra crida, com la d’ells, a ser testimonis compromesos de l’Evangeli”.
 
Veure'n més
Novetats de Claret que fan present la Paraula de Déu cada dia
 
Un any més, l’Editorial Claret publica diversos materials per l’any 2020 amb la voluntat de fer present la Paraula de Déu en el dia a dia, perquè aquesta esdevingui un estímul per a avançar i una guia en els moments d’esperança i d’adversitat. Ja es poden trobar disponibles a la Llibreria Claret.
 
Veure'n més
 
 
No us perdeu les recomanacions de Catequesi per al curs 2019-2020
 
 
Veure'n més
 
Formacions i reunions de voluntariat al Casal Claret de Vic
 
El nou curs 2019-2020 està a punt de començar a l'Escola de la Pau, amb els infants i adolescents del Casal Claret de Vic. Per aquest motiu aquests dies s'han anat trobant els equips de voluntàries i voluntaris per tal de reflexionar, compartir i planificar les diferents activitats i perspectives per al nou curs.
 
Veure'n més
Els alumnes del Claret Barcelona són herois per la convivència i contra l’assetjament
 
Aquest divendres alumnes del Col·legi Claret Barcelona han engegat el Projecte Herois a Secundària. Es tracta d'un programa per millorar la convivència i la prevenció de l’assetjament escolar. Des del centre consideren que la implicació i el lideratge per part dels alumnes és cabdal en la prevenció, detecció i seguiment.
 
Veure'n més
Seguiu-nos a instagram!
 
Sabíeu que som a Instagram? Ja ens seguiu? Aquesta setmana hi compartim les convivències dels joves del centre Claret de Girona. Amb el pare Josep Roca han treballat l'encíclica ecològica del papa Francesc i el compromís personal.
 
Veure'n més
 
AGENDA
 
5 d’octubre, formació sobre les missions del pare Claret amb Carlos Sánchez
 
Els claretians de Catalunya reprenen aquest dissabte 5 d'octubre les sessions de reciclatge. La sessió porta per títol 'Les missions populars del pare Claret' i anirà a càrrec del director del Centre d'Espiritualitat Claretiana, Carlos Sánchez, que hi ha dedicat la tesi doctoral. 
 
Veure'n més
6 d’octubre, Festa-Trobada d’Enllaç Solidari
 
La jornada d’aquest any l’ha preparada el grup del Centre Claret de Girona. Als elements de cada any –trobada familiar amb dinar, celebració de l’Eucaristia, un tema de formació–, el grup de Girona hi afegeix una visita guiada a la catedral.
 
Veure'n més
24 d'octubre, festa del pare Claret en família claretiana a Barcelona
 
Serà dijous 24 d'octubre al Santuari del Cor de Maria de Barcelona a dos quarts de vuit del vespre. Missioners Claretians, membres de les altres branques de la família claretiana, laics, religiosos, preveres i tots els qui ens sentim vinculats a la persona i l’esperit de Sant Antoni M. Claret, hi som convidats!
 
Veure'n més
Diumenge XXVII de durant l’any. 6 d'octubre de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
 
 
Ordenació episcopal del pare fundador
 
6 d'octubre
 
Mare de Déu del Roser
 
7 d'octubre
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Enviado por
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya