“Amb el que està passant a Espanya s’ha verificat el que jo havia predit tantes vegades i des de fa tant de temps. Em vaig oferir com a víctima i el Senyor es dignà acceptar la meva oferta, ja que han caigut damunt meu tota mena de calúmnies, infàmies, persecucions, etc. No tenia cap altra cosa fora del testimoni de la meva bona consciència; de manera que sempre m’he quedat tranquil i en silenci; no pensava sinó en Jesús”
  
Sant Antoni Maria Claret, 1869
 
Butlletí 455. 27/09/2019
 
 
El menjador social de La Taulada: molt més que un plat calent
 
En Josep Maria fa uns mesos que ve a dinar al menjador. Al principi, hi va entrar amb certa recança. “No t’esperes mai arribar fins aquí”, reconeix. Però de seguida s’hi va sentir com a casa i va oferir-se per donar un cop de mà amb allò que fes falta. És un dels testimonis que van conèixer les dues-centes persones que dissabte van dinar a l'arrossada solidària celebrada a la Sala Kursaal de Valls. Es van recollir més de sis mil euros a favor del projecte de l’Associació Solidària del Lledó ‘La Taulada’.
 
Veure'n més
 
Dos claretians participaran al Sínode de l'Amazònia
 
El papa Francesc ha nomenat el pare José Mª Hernández Martínez, CMF, entre els experts que assistiran a l'Assemblea Especial del Sínode dels Bisbes sobre l'Amazònia, convocada per reflexionar sobre el tema 'Nous camins per a l'Església i per una ecologia integral' que tindrà lloc a Roma del 6 al 27 d'octubre d'enguany. També és a la llista, com a consultor, el pare Manuel Jesús Arroba Conde, CMF.
 
Veure'n més
Les escoles dels claretians es mouen pel clima
 
Les escoles Claret Barcelona i Claret Valls s'han sumat a la setmana de mobilitzacions per conscienciar la comunitat educativa sobre la crisi climàtica. A banda de treballar el tema amb dinàmiques dins l'aula, els alumnes han fet un minut de silenci al pati i han llegit un manifests sobre l’emergència climàtica.
 
Veure'n més
Viure sempre de manera solidària: L’Independent de Gràcia parla d’Enllaç Solidari
 
“És just en aquest moment, en què la selva amazònica sembla estar en un gran perill, quan és important destacar la gent que sí que treballa per mantenir-hi la vida i millorar-ne les condicions”. Així recull Òscar Mejías la tasca d'Enllaç Solidari en un article publicat divendres 13 al setmanari 'L'Independent de Gràcia'.
 
Veure'n més
Disponible el calendari 2020 d’Enllaç Solidari
 
Aquest 2020 recull imatges d’activitats amb joves de diversos països i continents que es realitzen en entitats dels Missioners Claretians o en grups que hi tenen relació.
Les frases que acompanyen les fotografies són de la carta que el papa Francesc va adreçar als joves el 25 de març de 2019.
 
Veure'n més
 
AGENDA
 
5 d’octubre, formació sobre les missions del pare Claret amb Carlos Sánchez
 
Els claretians de Catalunya reprenen el proper dissabte 5 d'octubre les sessions de reciclatge. La sessió porta per títol 'Les missions populars del pare Claret' i anirà a càrrec del director del Centre d'Espiritualitat Claretiana, Carlos Sánchez, que hi ha dedicat la tesi doctoral. 
 
Veure'n més
6 d’octubre, Festa-Trobada d’Enllaç Solidari
 
La jornada d’aquest any l’ha preparada el grup del Centre Claret de Girona. Als elements de cada any –trobada familiar amb dinar, celebració de l’Eucaristia, un tema de formació–, el grup de Girona hi afegeix una visita guiada a la catedral.
 
Veure'n més
24 d'octubre, festa del pare Claret en família claretiana a Barcelona
 
Serà dijous 24 d'octubre al Santuari del Cor de Maria de Barcelona a dos quarts de vuit del vespre. Missioners Claretians, membres de les altres branques de la família claretiana, laics, religiosos, preveres i tots els qui ens sentim vinculats a la persona i l’esperit de Sant Antoni M. Claret, hi som convidats!
 
Veure'n més
Diumenge XXVI de durant l’any. 29 de setembre de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
 
 
Ordenació episcopal del pare fundador
 
6 d'octubre
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Enviado por
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya