“Quan un institut o un convent, no tenen esperit, són morts; no faran cas de veus ni de disposicions, per més sàvies, santes i caritatives que siguin”
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 454. 20/09/2019
 
 
L’Aplec del Mas Claret reivindica la serenor i la valentia dels màrtirs d’ahir i d’avui
 
Amb un desig de serenor i valentia davant les adversitats, de ser conscients del sofriment dels altres, d’estimar els enemics i amb el record de tanta gent anònima que fuig de la guerra i la persecució. Amb aquesta pregària compartida, més d’un centenar de persones van actualitzar diumenge la memòria dels màrtirs claretians en el tradicional Aplec del Mas Claret, a la Segarra.
 
Veure'n més
 
Teixir i mirar, els verbs dels nous lemes dels col·legis claretians de Catalunya
 
Teixim el futur, al Col·legi Claret de Valls, i Mira, descobreix… fes/actua/implica’t! al Col·legi Claret de Barcelona. Dues crides per promoure l’actitud activa i transformadora de la comunitat educativa, inspirada en Jesús i el pare Claret. Els dos col·legis dels claretians a Catalunya ja han obert el curs en clau pastoral.
 
Veure'n més
Sistach apel·la a la “responsabilitat moral” davant de la problemàtica ecològic
 
L’ecologia i la realitat creixent de les grans ciutats van ser el tema de present i de futur que Sistach va presentar dimecres a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret. El cardenal va subratllar que la problemàtica ecològica és cabdal per la nostra supervivència i per les futures generacions.
 
Veure'n més
Les colònies del Casal Claret, un espai enriquidor per a petits i grans
 
És un escenari molt ric per a tots els i les participants, un petit oasi lluny de casa on es juga, es neda, es comparteix, es balla, es pinta, se salta i es canta mentre s’aprèn. Un total de 23 infants i 6 monitors i monitores van participar aquest estiu a les colònies del Casal Claret, a la Casa dels Claretians de Montgat, al Maresme.
 
Veure'n més
Aprendre els uns dels altres: l’experiència de les colònies de l’Esplai Esquirols
 
Laa granja escola Can Masó a Sils va acollir les colònies d'estiu de l’Esplai Esquirols de Valls. Hi van participar infants i joves entre els 9 i els 16 anys. Una setmana molt entretinguda i, sobretot, especial en aquest espai de lleure educatiu que ensenya a aprendre els uns dels altres.
 
Veure'n més
 
AGENDA
 
21 de setembre, arrossada solidària per La Taulada
 
Dissabte 21 de setembre se celebra una arrossada solidària per recaptar fons pel menjador social de La Taulada, vinculat a la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls. El dinar tindrà lloc a la sala Kursaal de Valls. Tota difusió serà benvinguda!
 
Veure'n més
5 d’octubre, formació sobre les missions del pare Claret amb Carlos Sánchez
 
Els claretians de Catalunya reprenen el proper dissabte 5 d'octubre les sessions de reciclatge. La sessió porta per títol 'Les missions populars del pare Claret' i anirà a càrrec del director del Centre d'Espiritualitat Claretiana, Carlos Sánchez, que hi ha dedicat la tesi doctoral. 
 
Veure'n més
6 d’octubre, Festa-Trobada d’Enllaç Solidari
 
La jornada d’aquest any l’ha preparada el grup del Centre Claret de Girona. Als elements de cada any –trobada familiar amb dinar, celebració de l’Eucaristia, un tema de formació–, el grup de Girona hi afegeix una visita guiada a la catedral.
 
Veure'n més
Diumenge XXV de durant l’any. 22 de setembre de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
 
 
Sant Mateu, apòstol i compatró
 
21 de setembre
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya