“Hem de tenir cor de mare envers el proïsme. Què no fa una mare tendra pel seu fill? Li dona el menjar, el vesteix i l’educa; el preserva de les caigudes i de qualsevol mal. Si ho veu en un perill, l’avisa, no ho allunya; si veu que ha caigut, l’alça; si malalt, en té cura; plora, prega, fa vots per a veure’l restablert. Cal que faci el mateix aquell qui tingui zel respecte del seu proïsme”
  
Sant Antoni Maria Claret, Roma, 1869
 
Butlletí 453. 13/09/2019
 
 
Trobada del futur govern de la nova província de Sant Pau a Barcelona
 
La trobada ha tingut lloc de diumenge 8 a dimarts 10 de setembre a Barcelona a la cúria provincial de Catalunya, que serà també la futura cúria de la nova província de Sant Pau. Mentre es realitzen les gestions administratives i legals per a la formació i constitució del nou organisme, aquests mesos poden preveure i plantejar qüestions a treballar ja des d’ara, així com establir una metodologia i calendari de futur, amb el major respecte als organismes vigents i els seus respectius governs.
 
Veure'n més
 
El claretià Ramon Olomí, nou vicari de la parròquia del Lledó de Valls
 
El pare claretià Ramon Olomí, que és membre del Govern Provincial del Claretians de Catalunya, ha estat nomenat vicari de la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls. També exercirà alguns serveis al Col·legi Claret de Valls. La comunitat parroquial del Lledó li dona la benvinguda.
 
Veure'n més
El claretià Helin John, nou vicari de la parròquia de Santa Maria de Sallent
 
Prèvia presentació del candidat per part del superior major dels Claretians a Catalunya, el bisbe de Vic, Romà Casanova, ha nomenat vicari de la parròquia de Santa Maria de Sallent al pare claretià Helin John. La comunitat parroquial d'aquesta vila li dona la benvinguda desitjant que pugui exercir el ministeri pastoral amb il·lusió i entusiasme.
 
Veure'n més
L’Escola de la Pau del Casal Claret obre inscripcions
 
El Casal Claret de nou torna a estar ple de vida i de realitats complexes que ens recorden el sentit del perquè fem les coses. L’Escola de la Pau de dones i d’infants i adolescents comença el període d’inscripcions. Com cada any durant el mes de setembre, l'equip del casal rebrà famílies i dones que s’interessen per a formar part dels projectes que recomencem.
 
Veure'n més
Gràcies, Senyor, per haver-me cridat a ser claretiana!
 
La missionera claretiana Nidiagnis Otalvarez, de Veneçuela, ha participat a la trobada de formació de la Congregació que ha tingut lloc a Catalunya amb el lema 'E.VOC.ANDO'. Amb la formació les participants van fer un recorregut pels llocs importants de la vida dels fundadors, Sant Antoni Maria Claret i Maria Antònia París. Llegiu aquí el seu testimoni.
 
Veure'n més
 
Inici de curs al Col·legi Claret Barcelona i al Claret Valls
 
 
 
 
 
 
AGENDA
 
15 de setembre, Aplec del Mas Claret
 
Els claretians de Catalunya es reuniran el proper diumenge 15 de setembre a Ribera d’Ondara, a la Segarra, per fer memòria dels màrtirs claretians en el tradicional Aplec del Mas Claret. L’Aplec d’enguany començarà a les cinc de la tarda. El pare Josep Roca presidirà l’eucaristia.
 
Veure'n més
18 de setembre, presentació del llibre 'Laudato si a les grans ciutats'
 
Aquest dimecres 18 de setembre es presenta el llibre 'Laudato si' a les grans ciutats' Lluís Martínez Sistach. L'acte tindrà lloc a les set del vespre a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret i anirà a càrrec de Joan O. Grimalt, doctor en Ciències Químiques per la UAB, professor d'investigació del CSIC i el bisbe i cardenal Martínez Sistach, coordinador del llibre i president de la Fundació Antoni Gaudí per a les Grans Ciutats.
 
Veure'n més
19 de setembre, commemoració dels 500 números de l'HOREB
 
Dijous 19 de setembre l'informatiu setmanal de la Unió de Religiosos de Catalunya commemora els 500 números publicats. L'acte tindrà lloc a les set del vespre a la Llibreria Claret i comptarà amb la participació del periodista Paco Niebla, cap de Societat de l'Agència EFE de Catalunya; Juliana Mudarra, religiosa de les Dominiques de l'Anunciata; el marista Lluís Serra, director de l'informatiu Horeb i Eduard Rey, caputxí i president de la URC.  
 
Veure'n més
21 de setembre, arrossada solidària per La Taulada
 
Dissabte 21 de setembre se celebra una arrossada solidària per recaptar fons pel menjador social de La Taulada, vinculat a la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls. El dinar tindrà lloc a la sala Kursaal de Valls. Tota difusió serà benvinguda!
 
Veure'n més
Diumenge XXIV de durant l’any. 15 de setembre de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya
 
Title