“Un Fill de l’Immaculat Cor de Maria és un home abrandat per la caritat i que abrusa per on passa; que desitja eficaçment i procura per tots els mitjans arborar tot el món en el foc del diví amor…”
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 452. 06/09/2019
 
 
L’educador claretià, atent a la xarxa de relacions
 
Ser continuadors dels fundadors i comprometre’s amb el caràcter propi del centre educatiu implica establir una xarxa de relacions. Amb els companys de feina, amb l’alumnat, amb les famílies, amb l’entorn social i amb els valors. Així ho ha trasmès el pare Josep Sanz aquest dijous als 28 mestres i professors novells dels col·legis Claret de Barcelona, Cornellà de Llobregat i Valls que han participat a la formació sobre l’educador claretià celebrada a Sallent.
 
Veure'n més
 
1.000 famílies brasileres apadrinades per Enllaç Solidari
 
L’ONG dels Missioners Claretians de Catalunya comença el nou curs amb la bona notícia d’haver arribat, aquest estiu, a mil famílies brasileres que han participat o encara participen en el Projecte d’Apadrinaments. El Projecte d’Apadrinaments d’Enllaç Solidari va començar fa més de quinze anys i es manté viu gràcies a moltes persones implicades i compromeses.
 
Veure'n més
Nou llibre sobre educació integral de Josep Gallifa
 
Arriba pocs dies abans de començar el nou curs acadèmic. Educació Integral i Transformació del Sistema Educatiu a Catalunya, del professor catedràtic de la Universitat Ramon Llull en Psicologia i Educació, Josep Gallifa, és el nou títol de la col·lecció Blanquerna-Educació editada per Claret. L’obra parla de la “integrabilitat” de l’educació i proposa explorar els nous reptes del sistema educatiu i conèixer els desafiaments de les polítiques educatives.
 
Veure'n més
Joves del Centre Claret de Girona preguen per l’ecologia i la creació a Taizé
 
Un grupet de joves del centre Pare Claret de Girona han participat a la setmana especial de reflexió 18-35 anys a Taizé, celebrada la darrera setmana d’agost. Enguany s’ha fet especial èmfasi a l’ecologia i la creació, remarcant les aportacions del papa Francesc a l’encíclica Laudato Si’.
 
Veure'n més
 
AGENDA
 
15 de setembre, Aplec del Mas Claret
 
Els claretians de Catalunya es reuniran el proper diumenge 15 de setembre a Ribera d’Ondara, a la Segarra, per fer memòria dels màrtirs claretians en el tradicional Aplec del Mas Claret. L’Aplec d’enguany començarà a les cinc de la tarda. El pare Josep Roca presidirà l’eucaristia.
 
Veure'n més
21 de setembre, arrossada solidària per La Taulada
 
Dissabte 21 de setembre se celebra una arrossada solidària per recaptar fons pel menjador social de La Taulada, vinculat a la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls. El dinar tindrà lloc a la sala Kursaal de Valls. Tota difusió serà benvinguda!
 
Veure'n més
Diumenge XXIII de durant l’any. 8 de setembre de 201
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya
 
Title