“Tindré per a Déu un cor de fill i d’esposa; per a mi, cor de jutge; i cor de mare per al proïsme”
  
Sant Antoni Maria Claret, 1865
 
Butlletí 451. 30/08/2019
 
 
“El Moviment de Seglars Claretians ens aporta el sentit de família
 
Aquest estiu s’ha celebrat a Medellín, Colòmbia, la desena Assemblea General del Moviment de Seglars Claretians. 69 seglars de 15 països diferents han decidit, entre d'altres prioritats de futur, avançar en la comunió de béns, la promoció del carisma des de la seva identitat seglar i el compromís amb la Solidaritat i Missió. De Catalunya hi va participar M. Dolors Serradell. 
 
Veure'n més
 
Balàfia manté viva la tradició d’aplegar el veïnat per la missa de sant Bartomeu
 
En el marc del programa d’actes de la Festa Major de Balàfia, diumenge 25 d’agost s’ha celebrat la missa en honor de Sant Bartomeu, patró del barri. Com és costum des de fa molts anys, el veïnat s'aplega en un acte religiós dedicat al sant i comparteix una acció de gràcies a Déu per la seva estimació universal.
 
Veure'n més
225 nens apadrinats per Enllaç Solidari el curs 2018-2019
 
A finals de juliol Enllaç Solidari va fer el tancament de les activitats programades per al curs. Per això, en el cartell adjunt presenten un petit balanç de les cooperacions més importants que han pogut oferir durant aquests mesos: l’Apadrinament d’infants al Brasil, el suport als dos cooperants que acompanyen els infants apadrinats i les seves famílies i la instal·lació d'energia elèctrica, amb plaques solars, a l’hospital de la missió claretiana de Kindi, a la R.D. del Congo.
 
Veure'n més
En memòria del pare Joan Fàbrega Bassagany
 
Tots els que hi van tractar destaquen que el missioner claretià Joan Fàbrega Bassaganya es va caracteritzar per ser una persona afable i de bon tracte, propera, servicial i participativa. El 26 de juliol el pare Joan va morir a Barcelona a l’edat de 98 anys. Amb aquest text, la comunitat de Sallent recorda i agraeix la dedicació i entrega del pare Joan en el seu ministeri sacerdotal i la simpatia que va propagar als convilatants.
 
Veure'n més
150 persones recorden el beat Ferran Saperas a Tàrrega
 
La commemoració del 83è aniversari del martiri del beat Ferran Saperas va aplegar dimarts 13 d’agost unes cent cinquanta persones de les localitats d’Alió, poble natal de Saperas, així com el seu propi nebot, Ferran Saperas Vidal, de Valls, a més dels devots de Tàrrega, Cervera, Figuerola del Camp i Barcelona, entre altres.
 
Veure'n més
Els joves del Centre Claret de Girona tanquen el curs entre Lourdes i la jornada de Silenci
 
Els joves del Centre Claret de Girona van viure el final de curs entre pelegrinatge i jornada de Silenci. Del 10 al 14 de juliol van participar d’unes jornades de peregrinació organitzades per la Comunitat francesa de les Benaurances al Santuari de Lourdes. I en la jornada de Silenci celebrada a Brunyola van poder gaudir de la companyia del pare Jordi Tarrés i del pare Marcel·lí Fonts, missioner al Japó que aquests dies ha estat a Catalunya.
 
Veure'n més
 
AGENDA
 
Del 6 al 8 de setembre, Tríduum a la Mare de Déu del Lledó
 
Ja som ben a prop de la Festa a la Mare de Déu del Lledó. Divendres 6 i dissabte 7 se celebren vespres a la Verge i missa a les 20 h i diumenge 8 diumenge, a les 11:30 h, missa solemne concelebrada. Aquests dies predicarà el pare claretià Ramon Olomí.
 
Veure'n més
15 de setembre, Aplec del Mas Claret
 
Reserveu-vos la data. El diumenge 15 de setembre a la tarda els missioners claretians convoquem el tradicional Aplec del Mas Claret. Presidirà la celebració el pare Josep Roca.
 
Veure'n més
Diumenge XXII de durant l’any. 1 de setembre de 201
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya
 
Title