“Glòria al Pare perquè és el meu creador. Glòria al Fill perquè és el meu Redemptor. Glòria a l’Esperit Sant perquè és el meu consolador. Glòria a les tres divines persones perquè s’estimen amb un amor infinit. Amén”
  
Sant Antoni Maria Claret, manuscrits
 
Butlletí 450. 19/07/2019
 
 
Pare Vattamattam: “Avui som responsables de mantenir cremant el foc del nostre carisma”
 
Missatge del Superior General en el dia de la fundació
 
Veure'n més
 
Trobada de les comunitats claretianes del sud d’Europa a Itàlia
 
Sisena reunió i trobada de diàleg entre les comunitats Missioneres Claretianes de l’àrea europea que comparteixen la vida i missió amb els laics acollint i treballant amb les persones al marge de la societat, amb els joves i amb les dones. La trobada s’ha fet a la Casa sul Pozzo, a Lecco, a Itàlia, del 9 al 12 de juliol. De la província claretiana de Catalunya hi ha participat el pare Joan Soler i tres laics vinculats al Casal Claret de Vic.
 
Veure'n més
L’Esportiu Claret, l’entitat més destacada d’esports individuals de Barcelona
 
Des del Departament d’Esports Individuals del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) han atorgat el Premi a l’entitat més destacada del curs 2018-19 a l’Esportiu Claret en les modalitats de Natació i Natació Artística,
 
Veure'n més
X Assemblea General dels Seglars Claretians
 
Aquesta setmana s’està celebrant la X Assemblea General del moviment internacional dels Seglars Claretians. La trobada es fa Medellín, Colòmbia, i es pot seguir cada dia la crònica de la jornada a través del seu web. És una trobada de reflexió i propostes de treball, de fraternitat i en la que es farà l’elecció del Consell Mundial per als propers anys.
 
Veure'n més
15 de setembre, Aplec del Mas Claret
 
Reserveu-vos la data. El diumenge 15 de setembre a la tarda els missioners claretians convoquem el tradicional Aplec del Mas Claret. Presidirà la celebració el pare Josep Roca.
 
Veure'n més
 
 
Bon estiu
 
Amb aquesta imatge de l’Aplec de Matagall del 2019 us desitgem bon estiu. Un estiu per descansar però també per donar gràcies de tot el que s’ha viscut durant el curs. El contacte i la contemplació de la natura, segur que ens hi pot ajudar. D’aquí a unes setmanes reprenem els enviaments setmanals del butlletí. Podeu seguir les novetats claretianes a través del web de la província.
 
Veure'n més
 
Diumenge XVI de durant l’any. 21 de juliol de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
 
 
Jaume el Major, Apòstol i compatró
 
25 de juliol
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Enviado por
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya
 
Title