“En aquests darrers temps sembla que Déu vol que els seglars tinguin una gran part en la salvació de les ànimes”.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1864
 
Butlletí 449. 12/07/2019
 
 
Compartint la nova província amb els laics
 
Dissabte 6 de juny es va celebrar una nova trobada de laics vinculats a les presències claretianes per compartir el procés de creació de la nova província claretiana de Sant Pau. El provincial de Catalunya, el pare Ricard Costa-Jussà, va destacar l’actitud amb què caldria rebre aquesta nova organització, sense quedar-se encallats en el passat, bloquejats pels problemes del present, o esperant passivament el futur.
 
Veure'n més
 
 
 
Booktràiler 'Canviar el consum per canviar la vida' de Carles Armengol
 
Per què cal canviar el consum per canviar la vida? Perquè comprar no és només un acte econòmic: és un acte moral, íntimament vinculat a la crisi social i ambiental que s’està patint a escala planetària i que ens urgeix a canviar el nostre estil de vida. En aquest llibre és una proposta per viure millor, amb més alegria, amb més harmonia, fins i tot amb més salut.
 
Veure'n més
 
Els parroquians de Santa Maria de Sallent, d’excursió a Castellfollit de la Roca, Besalú i Figueres
 
Unes 23 persones vinculades a la parròquia de Santa Maria de Sallent van participar aquest dissabte dia 6 d’una sortida com fi de curs visitant Castellfollit de la Roca i els estrets carrerons del poble que desemboquen a l’antiga església de Sant Salvador, a l’extrem de la cinglera, on hi ha un mirador amb unes vistes privilegiades. La ruta va continuar per Besalú i Figueres.
 
Veure'n més
Casal Claret: “Posar la vida al centre vol dir estar atentes a l’altre”
 
A final de curs l'equip de gestió de tècniques del Casal Claret van fer a les Lloses una valoració tranquil·la i acurada dels projectes que han dut a terme aquest curs 18-19. “Posar la vida al centre pel Casal Claret significa re-conèixer a cadascú i cadascuna amb tot allò que som i que podem aportar, estar atentes a l’altre, cuidar-nos, escoltar-nos, tocar-nos i estar al servei dels altres”, van valorar.
 
Veure'n més
Els claretians disposen tres cases noves per a famílies afectades per les inundacions de Kerala
 
Aquest diumenge des del Projecte Visió es van lliurar les claus de tres cases a famílies afectades per la inundació en Wayan, Kerala, Índia. És una iniciativa dels Missioners Claretians de la Província de Bangalore, que ha estat treballant a Wayan des de les últimes inundacions d'agost a Kerala.
 
Veure'n més
14 de juliol, 70è aplec de Matagalls
 
El tradicional Aplec de Matagalls arriba a la setantena edició. Des de la Creu se celebraran les restauracions i millores fetes enguany a la font del Sot del Rector i la font de Santa Joaquima de Vedruna.
 
Veure'n més
15 de setembre, Aplec del Mas Claret
 
Reserveu-vos la data. El diumenge 15 de setembre a la tarda els missioners claretians convoquem el tradicional Aplec del Mas Claret. Presidirà la celebració el pare Josep Roca.
 
Veure'n més
Diumenge XV de durant l’any. 14 de juliol de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
 
 
Aniversari de la fundació
 
16 de juliol
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya
 
Title