“Demà surto a predicar i confirmar cap a un poble anomenat Pinto, i després aniré a Alcalà a fer el mateix, i el dia 15 sortirem camí de Santander, on espero assaciar-me, ja que sé que el clero, les religioses, el poble, m’estan esperant amb gran deler…”.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1861
 
Butlletí 448. 05/07/2019
 
 
Primera trobada de responsables de comunicació dels claretians de Catalunya
 
Aquest dimarts s'han reunit a la cúria provincial, a Barcelona, una vintena de responsables de comunicació de les diferents obres i presències dels missioners claretians de Catalunya. Es tracta de la primera trobada d'aquestes característiques i tenia per objectiu millorar la comunicació interna, compartir inquietuds i necessitats, aportar quatre pistes en clau de formació en web i xarxes socials i per proposar dinàmiques de treball conjunt.
 
Veure'n més
 
 
 
Vicente Sanz, nou arxiver general dels claretians
 
El superior general Mathew Vattamattam ha nomenat el pare claretià Vicente Sanz Tobes com a nou arxiver general per tres anys. Aquest nou servei s’ha fet efectiu a partir d’aquest dilluns 1 de juliol de 2019. Vicente substitueix al pare Julio García Martín, que torna a la Província de Santiago, després d’onze anys al càrrec (2008-2019). L'arxiver general assumeix, entre d'altres fons, l’Arxiu Claret de Vic, que depèn del govern general.
 
Veure'n més
 
La Maleta, un blog per prendre consciència sobre la migració forçada
 
Coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat, el dijous 20 de juny al vespre va tenir lloc al Casal Claret de Vic la presentació del blog sobre el fet migratori La Maleta. A més de cançons, s’hi podran trobar poesies, reflexions, entrevistes i recomanacions de llibres. L’acte era organitzat per Oikia, el projecte d’economia social i solidària a tres bandes de Càritas Diocesana de Vic i les associacions Casal Claret i Tapís.
 
Veure'n més
14 de juliol, 70è aplec de Matagalls
 
El tradicional Aplec de Matagalls arriba a la setantena edició. Des de la Creu se celebraran les restauracions i millores fetes enguany a la font del Sot del Rector i la font de Santa Joaquima de Vedruna.
 
Veure'n més
Els equips docents de les escoles, comencen vacances
 
 
Veure'n més
Diumenge XIV de durant l’any. 7 de juliol de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
 
 
Mor del pare Maroto, Superior General
 
11 de juliol
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya
 
Title