Butlletí 447. 29/06/2019
 
 
S’anuncia oficialment l’inici, el 2020, de la nova província claretiana de Sant Pau formada per Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia
 
El Govern General dels Missioners Claretians ha anunciat la constitució de la nova província de Sant Pau que agrupa les comunitats i obres de Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia. Coincidint amb la festivitat de Sant Pere i Sant Pau, s’ha publicat el decret de creació de la nova província que serà efectiu l’1 de gener de 2020.
 
També s’ha anunciat la composició del nou govern provincial que serà el responsable de la nova província a partir de l’1 de gener. El pare Ricard Costa-Jussà Bordas, l’actual provincial de Catalunya, serà el nou provincial de Sant Pau amb un equip format per un membre de cadascuna de les províncies actuals: el pare Rafael Gómez Busto d’Euskal Herria, el pare Raymundo Adormeo Serdon de França, el pare Renato Caprioli d’Itàlia, i el germà Josep Codina Plana de Catalunya. Tots cinc formen part dels actuals equips provincials. El govern provincial tindrà la seu a Barcelona.
 
Contacte Premsa: 647 404 671 (Animaset)
 
Veure'n més
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya
 
Title