“Abans de dinar diré: Senyor, menjo per a tenir forces i servir-vos millor. Abans d’anar a dormir: Senyor, ho faig per a reparar les forces gastades i servir-vos millor, perquè Vós així ho heu ordenat. Si estudio ho faig per a conèixer-vos, més estimar-vos i servir-vos i per a servir i ajudar més el meu proïsme”.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1861
 
Butlletí 445. 28/06/2019
 
 
Festa de l’Immaculat Cor de Maria 2019. Missatge del Superior general 
 
“La comunicació del cor té a veure amb les relacions autèntiques”. És una de les reflexions del superior general dels claretians, el pare Mathew Vattamattam, amb motiu de la solemnitat del Cor de Maria, que s'escau aquest dissabte 29 de juny. “Som veritablement els Fills del Cor de Maria”, diu en el missatge i encoratja a “donar la benvinguda a l’amor tendre de Déu”.
 
Veure'n més
 
 
 
Carles Armengol: “Per canviar el consum primer cal ser-ne conscient i tenir criteri”
 
L’Editorial Claret va presentar aquest dimecres el llibre 'Canviar el consum per canviar la vida', premi Joan Profitós d’Assaig Pedagògic 2019, de Carles Armengol. El llibre fa una proposta pedagògica i també de canvi d’hàbits, en l’estil de vida. Des d’un punt de vista pedagògic, l’autor va defensar que “per canviar el consum, primer cal ser-ne conscient i, en segon lloc, tenir criteri”. El treball aborda la dimensió personal i antropològica del consum i ofereix orientacions sobre com educar i ajudar al canvi necessari en els nostres estils de vida.
 
Veure'n més
 
La Maleta, un blog per prendre consciència sobre la migració forçada
 
Coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat, el dijous 20 de juny al vespre va tenir lloc al Casal Claret de Vic la presentació del blog sobre el fet migratori La Maleta. A més de cançons, s’hi podran trobar poesies, reflexions, entrevistes i recomanacions de llibres. L’acte era organitzat per Oikia, el projecte d’economia social i solidària a tres bandes de Càritas Diocesana de Vic i les associacions Casal Claret i Tapís.
 
Veure'n més
 
 
Els encontres familiars es transformen en rutes i trobades temàtiques
 
Els encontres familiars vinculats als claretians canvien de format per ajustar-se a les necessitats d’avui. Les trobades responien a la inquietud d’una colla de famílies que volien compartir la fe i alimentar-la conjuntament amb els seus fills. Ara, els fills ja són grans i l’equip promotor ha decidit tancar el projecte i reobrir dos espais nous i diferenciats: les rutes familiars i les trobades temàtiques d’adults.
 
Veure'n més
 
Un peregrinatge per entendre millor l’Autobiografia i l’esperit de Claret
 
Entre el 27 de maig i el 3 de juny, els 15 participants de la “Forge 0519” van recórrer Catalunya i Aragó, seguint les petjades del pare Claret i dels màrtirs claretians. Els participants pertanyen a 11 organismes principals (Bangalore, Chennai, Àsia oriental, Indonèsia-Timor Oriental, Nigèria oriental, Índia nord-oriental, Filipines, Sri Lanka, St. Charles Lwanga, St. Thomas i els Estats Units-Canadà), de 7 països (Canadà, Índia, Indonèsia, el Japó, Nigèria, Polònia i Sri Lanka).
 
Veure'n més
14 de juliol, 70è aplec de Matagalls
 
El tradicional Aplec de Matagalls arriba a la setantena edició. Des de la Creu se celebraran les restauracions i millores fetes enguany a la font del Sot del Rector i la font de Santa Joaquima de Vedruna.
 
Veure'n més
Diumenge XIII de durant l’any. 30 de juny de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
 
 
Solemnitat de l'Immaculat Cor de Maria
 
29 de juny
 
 
 
Sants Pere i Pau, Apòstols i compatrons
 
29 de juny
 
Sant Tomàs, Apòstol i compatró
 
3 de juliol
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya
 
Title