“No hi ha mitjà més eficaç per fer-se estimar que estimar abans, perquè l’amor no es pot pagar sinó amb un altre amor”.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1862
 
Butlletí 444. 14/06/2019
 
 
Per una vida més humana i digna. Assemblea anual d’Enllaç Solidari
 
Aquest dimecres Enllaç Solidari va fer l’assemblea anual, com cada any en aquestes dates. Com marquen els estatuts, es va presentar la memòria d’activitats del 2018, el resultat econòmic i el pressupost. El projecte més important per a nosaltres és el d’apadrinament d’infants del Brasil en risc de malnutrició. Es manté bé, tot i que cada any hi ha una lleugera caiguda en el nombre de padrins o col·laboradors.
 
Veure'n més
 
Ha mort el pare Agustí Miarnau, cmf
 
Aquest dilluns de Pentecosta, 10 de juny, a la matinada, ha mort a la Infermeria Provincial de Barcelona el pare Agustí Miarnau i González C.M.F., membre de la Comunitat de Montgat. Nascut a Llardecans el 20 de setembre de 1955, tenia 63 anys. 
 
Veure'n més
 
 
On es van gravar aquests vídeos antics del pare Tomàs Lluís Pujadas?
 
Des de l’Arxiu Claret de Vic demanen l’ajuda dels usuaris per a situar la correcta localització d’aquests vídeos. Provenen d’unes cintes de 8 mm, localitzades en el transcurs d’una consulta. Les imatges s’han recuperat en el marc d’una campanya de digitalització de nous materials per commemorar la celebració de la Setmana Internacional dels Arxius 2019.
 
Veure'n més
 
15 de juny, visita guiada a l’església de Sant Antoni Maria Claret de Sallent
 
Catalonia Sacra proposa una visita guiada a l’església de Sant Antoni Maria Claret de Sallent el proper dissabte 15 de juny. El temple, construït l’any 1968 a la vila natal del fundador de la congregació, és un bon exemple de la nova arquitectura religiosa postconciliar. Precisament aquest curs s’ha commemorat el cinquantè aniversari de l’església; una obra que va promoure el pare claretià Jacint Blanch.
 
Veure'n més
 
 
26 de juny, presentació del llibre 'Canviar el consum per canviar la vida'
 
 
Veure'n més
 
 
 
Anàlisi dels resultats de l’enquesta congregacional sobre la vida en comunitat
 
Els mesos de març i abril de 2019 la congregació dels missioners claretians ha realitzat una enquesta sobre la vida en comunitat entre els claretians d’arreu del món. 720 membres van respondre a les 8 preguntes tancades i 2 obertes que contenia l’enquesta. Els resultats aporten indicadors favorables sobre la vida comunitària.
 
Veure'n més
 
 
 
Agraïment a Pepita Fontanet, cuinera del Claret Valls
 
Veure'n més
 
Treball cooperatiu sobre les sis grans religions monoteistes al Claret Valls
 
Veure'n més
 
15 de juny, el Vaticà II i la renovació de l’Església catalana amb Pere Codina
 
El claretià i director de la revista 'El Pregó' Pere Codina parlarà sobre El Vaticà II i la renovació de l’Església catalana el proper dissabte 15 de juny. Amb aquesta sessió clou el cicle anual d’Espai Obert que organitza Cristianisme al Segle XXI. Aquest curs el cicle l’han dedicat a aprofundir sobre el tema ‘Església Catalana i Reconstrucció Nacional’.
 
Veure'n més
Santíssima Trinitat. 16 de juny de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
 
 
Santa Maria Micaela, fundadora de les Adoratrius
 
15 de juny
 
Memòria de l’estudiant Pedro Mardones
 
23 de juny
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya
 
Title