Obstacle Cross, Zwolse Halve, EK Judo, NKZP Open Water
 
 

Nieuwsbrief juni 2019
 
 
Beste ,
 
Hierbij ontvang je de digitale nieuwsbrief van juni 2019 van de NPSB. We blikken terug op evenementen van de afgelopen periode maar ook kijken we vast vooruit naar wat komen gaat. 
 
Wil je een volledig overzicht van alle sporten, wedstrijden en evenementen? Dan kijk je op de website www.politiesport.nl of volg je ons op Facebook en Twitter.
 
Ook leuk: sinds kort beschikt de NPSB ook over een eigen AGORA pagina (enkel te benaderen via de werkplek).
 
Nationale Politie Sportdag 2019
De inschrijvingen voor de Nationale Politie Sportdag van 19 september zijn binnengestroomd, toch zijn er voor sommige eenheden nog plekken beschikbaar! Bijvoorbeeld bij de Koninklijke Marechaussee, Noord Nederland of Zeeland- West Brabant. Twijfel niet langer en schrijf je nog gauw in! Je kunt je vanaf je werkplek inschrijven via AGORA. Voor de KMar is het inschrijfformulier te vinden op het KMar intranet. 
 
Meer informatie vind je op www.politiesport.nl en op AGORA.
 
Terugblik
 
 
USPE CUP Obstacle Course Running
 
Op 23 mei 2019 schreef de NPSB geschiedenis met de eerste USPE cup Obstacle Course Running (OCR). In Amsterdam werd deze wedstrijd georganiseerd voor politiecollega's uit de USPE landen. 70 deelnemers uit negen verschillende landen namen deel aan de 10 kilometer lange run vol hindernissen. Het was een geslaage dag, die resulteerde in verschillende medailles voor de Nederlandse selectie. Lees verder of 
bekijk de aftermovie!
 
 
 
EK Judo in Hongarije
 
Van 10 tot 12 mei werd in Győr, Hongarije het EK judo voor politie gehouden. Op de mat kwamen zes Nederlandse judoka's in actie. Het selectieteam van de NPSB was met 2 dames en 4 heren een mooie mix van ervaren en jongere judoka's. Helaas ging de Nederlandse delegatie niet met medailles naar huis.
Ga naar de site voor het hele verslag.
 
Zwolse Halve Marathon
 
Zaterdag 15 juni was het eindelijk zover. Na maanden van voorbereiding mochten de 10.000 hardlopers, waaronder 80 gehuld in het bekende witte politieshirt, los tijdens het Halve Marathon Festival Zwolle. De fanfares, shantykoren, bands en DJ’s op de route zorgden voor extra sfeer. Lees hier hoe collega's de dag hebben ervaren.
 
Verwacht
 
 
NKZP Open Water 
 
Op zondag 7 juli wordt op de Gaasperplas in Amsterdam het NKZP Open Water georganiseerd. De af te leggen afstand is 1000 meter. Prijzen worden uitgereikt in de categorieën: heren t/m 39, heren 40+, dames t/m 39, dames 40+.
 
Inschrijven kan nog steeds, ga naar de website en schrijf je in!
 
 
NK wielrennen 2019
 
De inschrijving voor het Nederlands Kampioenschap wielrennen NPSB op de weg is geopend. Het NK wordt georganiseerd op de Nedereindse berg in Utrecht en zal dit jaar op donderdag 26 september plaatsvinden. Wederom is deelname mogelijk in de funklasse, op deze manier willen we ervoor zorgen dat jong en oud, talent en iets minder talent mee kan komen. Meer informatie
 
Sportkalender
 
 
De kalender voor 2019 is goed gevuld: wat dacht je van de marathon in Eindhoven, de MTB tocht in Milsbeek of de Stormun? Voor alle aanstaande evenementen en meer informatie ga je naar de sportkalender.
 
 
Nederlandse Politie Sportbond
Terminalweg 32, Amersfoort
communicatie@politiesport.nl
Facebook
Twitter
 
 
Deze nieuwsbrief is verstuurd naar .
Wil je de nieuwsbrief in de toekomst niet meer ontvangen, klik op uitschrijven.
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2019 NPSB