“Sempre vaig professar molt amor a tots els vells i baldats … I, quan podia tenir la fortuna de conversar amb algun ancià, en rebia la més gran satisfacció”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 443. 07/06/2019
 
 
L’estil del papa Francesc guia els animadors de pastoral juvenil i vocacional dels claretians a Europa
 
Amb el lema ‘Un nou estil de la pastoral amb els joves’, 19 animadors de Pastoral Juvenil i Vocacional dels claretians d’Europa (ECLA) s’han reunit aRoma per compartir preocupacions i esperances missioneres. La trobada s’ha inspirat en el Sínode i l’Exhortació del Papa Francesc, ‘Christus Vivit’. De la província de Catalunya hi ha participat el claretià Benjitu Bareto.
 
Veure'n més
 
La pluralitat religiosa, font d’enriquiment i col·laboració positiva
 
Com convertir la pluralitat religiosa en font d’enriquiment i col·laboració positiva? La darrera sessió formativa va apel·lar les actituds que, des de la identitat cristiana i claretiana, poden ajudar a aquest objectiu. En va parlar el Dr. Antoni Matabosch en la conferència titulada ‘Les diverses religions i confessions cristianes a Catalunya. Realitat i reptes'.
 
Veure'n més
“Jaume Sidera: l’home savi i generós”, per Joan Ferrer
 
“Aquest és el veritable Jaume Sidera: l’home savi i generós que sempre està disposat a ajudar i a ensenyar, que estima amb passió la Paraula del nostre Déu i la seva Església.” Així tanca Joan Ferrer el seu article sobre aquest claretià al darrer número disponible en línia del butlletí de l’Associació Bíblica de Catalunya. 
 
Veure'n més
 
 
15 de juny, visita guiada a l’església de Sant Antoni Maria Claret de Sallent
 
Catalonia Sacra proposa una visita guiada a l’església de Sant Antoni Maria Claret de Sallent el proper dissabte 15 de juny. El temple, construït l’any 1968 a la vila natal del fundador de la congregació, és un bon exemple de la nova arquitectura religiosa postconciliar. Precisament aquest curs s’ha commemorat el cinquantè aniversari de l’església; una obra que va promoure el pare claretià Jacint Blanch.
 
Veure'n més
 
 
 
Dos germans del Claret Barcelona decoren la porta de la biblioteca
 
Veure'n més
 
Treball cooperatiu sobre les sis grans religions monoteistes al Claret Valls
 
Veure'n més
 
15 de juny, el Vaticà II i la renovació de l’Església catalana amb Pere Codina
 
El claretià i director de la revista 'El Pregó' Pere Codina parlarà sobre El Vaticà II i la renovació de l’Església catalana el proper dissabte 15 de juny. Amb aquesta sessió clou el cicle anual d’Espai Obert que organitza Cristianisme al Segle XXI. Aquest curs el cicle l’han dedicat a aprofundir sobre el tema ‘Església Catalana i Reconstrucció Nacional’.
 
Veure'n més
 
 
6 de juliol, trobada de laics per compartir el procés cap la nova província de Sant Pau
 
La parròquia de Sant Tomàs d’Aquino de Barcelona acollirà dissabte 6 de juliol una nova trobada de laics dels llocs i àmbits de presència claretiana a Catalunya. L’objectiu de l’encontre és compartir el procés de reorganització territorial que està fent la congregació. En concret, es treballaran els dos documents sorgits en el procés de la nova Província de Sant Pau.
 
Veure'n més
 
Pentecosta. 9 de juny de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
 
 
Ordenació presbiteral de Sant Antoni Maria Claret (1835)
 
13 de juny
 
Santa Maria Micaela, fundadora de les Adoratrius
 
15 de juny
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya
 
Title