Credu.nl
 
 
 
Notch Blocks, dat is GROOTS bouwen
 
De laatste nieuwsbrief van 2019 bevat nieuws van GROOT formaat. Supergroot zelfs! Want nieuw in ons assortiment zijn de Notch Blocks met blokken tot meer dan 70 cm. Ideaal voor school, BSO of kinderopvang, omdagt kinderen kunnen bouwen en stapelen én vervolgens heerlijk in hun eigen creatie kunnen spelen. Deze 89-delige set met blokken is nu bestelbaar of kan vast op het verlanglijstje van 2020 :). 
 
 
 
De inkepingen van de Notch Blocks zorgen ervoor dat de delen goed op elkaar blijven zitten. Hierdoor kunnen kinderen hoog bouwen en veel langer in hun eigen constructie spelen. De delen in verschillende vormen spreken tot de verbeelding en zo maken kinderen in een handomdraai een boot, een kasteel, een boerderij of een hoge toren.
 
Winter op tafel!
 
De winter op tafel! De pinguïns, ijsberen en sneeuwmannen vechten om hun plekje. Werken over de Noordpool en Zuidpool, ijsberen en pinguïns, iglo’s en ijsbergen. Laat de winter maar komen! We geven je een aantal suggesties voor een mooie thematafel in de winter en zetten de leukste producten voor je op een rij.
 
Bekijk de Wintertafel
In the picture
 
 
Lichaamsdelen
 
Set met allerlei kleine, plastic lichaamsdelen, om poppetjes te maken als aanvulling op bijvoorbeeld klei.
 
Bestel
 
Sjablonen familie
 
De sjablonen kun je gebruiken om over te trekken, in te kleuren, te verven, enz.
 
Bestel
 
Dubbele Spiegel
 
Terug op voorraad: Handige dubbele spiegel om allerlei objecten te spiegelen. 
 
Bestel
 
 
 
IO Blocks - Nu ook via Credu.nl!
 
In het komende jaar zul je ook de IO Blocks regelmatig langs zien komen. Deze blokjes in allerlei vormen klikken eenvoudig in elkaar en nodigen uit tot het maken van bijzondere bouwwerken. Daarnaast kun je met IO Blocks heerlijk spelen, door de diverse uitbreidingsmogelijkheden. Vanaf nu in het assortiment van Credu.nl, dus tijd voor een eerste kennismaking. 
 
Fijne feestdagen en bedankt!
 
Superbedankt voor al jullie leuke bestellingen, reacties en foto's in het afgelopen jaar!!! Ook in 2020 hopen we weer de allerleukste materialen te presenteren en je blij te maken met mooie producten. 
 
Voor nu wensen we je fijne feestdagen en een creatief en educatief 2020!
 
Annerieke en Ard
Kerstvakantie
 
In de Kerstvakantie is Credu.nl gesloten. Bestellen is gewoon mogelijk. De laatste verzending is op donderdag 19 december. De eerste verzenddatum in het nieuwe jaar is 6 januari. Alle bestellingen die tot 31 december 2019 binnenkomen worden gefactureerd op budget 2019. Mocht je vragen hebben, bel dan 085-4018982 of mail naar info@credu.nl. 
 
 
Credu.nl
Oosterweg 32
9804 PR Noordhorn NL
info@credu.nl
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is gestuurd naar
Je ontvangt deze omdat je in de maillijst van Credu.nl staat.
 
 
 
© 2018 Credu.nl