“En els nens només hi ha la feina de plantar, i en els adults la d’arrencar i de plantar. Hi ha encara l’avantatge, que amb els nens es conquisten els grans, i amb els fills els pares, perquè els fills són bocins del cor dels pares”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 442. 31/05/2019
 
 
“En la formació ens juguem la qualitat del testimoni missioner”
 
Els prefectes de formació dels missioners claretians han fet una crida a promoure el patrimoni formatiu de la congregació. En el missatge final de la reunió que han mantingut a Guatemala aquest mes de maig, han subratllat també la importància de formar-se en la interculturalitat. La consideren “un signe dels temps que la nostra congregació universal està experimentant cada vegada més en els seus centres formatius i en les seves comunitats”.
 
Veure'n més
 
 
 
Marcial Gamboa, el claretià que fa camí amb els familiars de desapareguts a Colòmbia
 
El germà claretià Marcial Gamboa ha visitat aquests dies Barcelona convidat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. Treballa a la parròquia de Nuestra Señora del Carmen Tumaco-Nariño, a les províncies claretianes de Colòmbia-Equador i de Colòmbia-Veneçuela. I promou diverses iniciatives d'acompanyament a familiars desapareguts pel conflicte a Colòmbia. 
 
Veure'n més
 
 
Dissabte 1 de juny, Sala Claret de Barcelona | Formació sobre la diversitat religiosa a Catalunya
 
 
 
Veure'n més
 
Claret publica ‘Laudato si’ i grans ciutats’ de Martínez Sistach
 
Hi ha tres grans qüestions que incideixen en la vida a les ciutats, i directament o indirectament en la vida de tots els habitants del nostre planeta: l’aigua potable, la qualitat de l’aire i el constant augment dels residus. Són alguns dels elements que aborda el llibre Laudato si’ i grans ciutats, del cardenal Lluís Martínez Sistach i que l’Editorial Claret acaba de publicar en català.
 
Veure'n més
 
 
Enllaç Solidari reforça la crida a la solidaritat en fer balanç de curs
 
S’acosta al final de curs i l'ONG dels Claretians a Catalunya fa un primer balanç d'activitats. Es manté sòlid el projecte d’apadrinaments d’infants del Brasil en risc d’alimentació deficient. Però ara hi ha mitja dotzena de nens i nenes que necessitarien aquesta ajuda i no tenen padrina o padrí per a ells.
 
Veure'n més
 
 
 
Intercanvidel Claret Barcelona amb l’escola Livets Ords Kristna Skolor de Suècia 
 
Veure'n més
 
Darrers retocs en el nou edifici d’Educació Infantil, construït en els terminis previstos
 
Veure'n més
 
 
 
6 de juliol, trobada de laics per compartir el procés cap la nova província de Sant Pau
 
La parròquia de Sant Tomàs d’Aquino de Barcelona acollirà dissabte 6 de juliol una nova trobada de laics dels llocs i àmbits de presència claretiana a Catalunya. L’objectiu de l’encontre és compartir el procés de reorganització territorial que està fent la congregació. En concret, es treballaran els dos documents sorgits en el procés de la nova Província de Sant Pau.
 
Veure'n més
 
 
 
16 de juny, Dia de Silenci
 
Veure'n més
 
Dissabte 8 de juny, dinar intercultural al Casal Claret
 
Veure'n més
 
Ascensió del Senyor. 2 de juny de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Enviado por
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya
 
Title