“Oh quant convé avui dia de fer circular escrits bons a fi de contrarestar la multitud d’escrits dolents!”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 441. 24/05/2019
 
 
Dissabte 1 de juny, formació sobre la diversitat religiosa a Catalunya
 
Els Claretians de Catalunya dedicaran el matí del proper dissabte 1 de juny a parlar sobre les diverses religions i confessions cristianes a Catalunya. La sessió anirà a càrrec de mossèn Antoni Matabosch, representant de la Conferència Episcopal Tarraconense al Grup de Treball Estable de Religions, el GTER. És una proposta oberta al públic i tindrà lloc a dos quarts d’onze del matí a la Sala Claret de Barcelona (al número 45 del carrer Sant Antoni Maria Claret).
 
Veure'n més
 
 
 
GALERIA | Ordenació episcopal a Filipines del claretià Leo M. Dalmao
 
Aquest divendres s’ha celebrat l’ordenació episcopal del claretià Leo M. Dalmao a la catedral de Santa Isabel, a Filipines. Dalmao era prefecte general de formació dels missioners claretians a Roma quan el papa Francesc el va nomenar bisbe de la Prelatura Territorial d’Isabela, al sud de Filipines, el 25 de març.
 
Veure'n més
 
El Casal Claret reivindica el dret a l’habitatge i l’empadronament a Vic
 
L'equip del Casal Claret va participar diumenge a la taula de debat organitzada per la Plataforma pel dret a l’habitatge al Casino de Vic, en tant que entitat que en forma part. Des de la Plataforma demanen als partits sumar esforços en aquesta qüestió que consideren cabdal: “L’empadronament i l’habitatge són un dret per tots i totes i ho hem de garantir”.
 
Veure'n més
Silenci, convivències i solidaritat uneixen els joves del Centre Claret de Girona
 
Dia sencer de silenci, pregària i contemplació enmig de la natura. Aquest diumenge 19 de juny els joves del Centre Claret de Girona van promoure la trobada mensual del Dia de Silenci a la masia de Can Borra, a Brunyola. Les properes sessions tindran lloc els dies 16 de juny i 21 de juliol. Un espai obert per desconnectar del soroll diari per entrar a una dimensió cada cop més necessària.
 
Veure'n més
 
VÍDEO | Primeres comunions a la parròquia del Lledó de Valls
 
 
 
 
 
El Claret Barcelona recull prop de 5 mil euros en accions solidàries
 
Veure'n més
 
El nou edifici d’Educació Infantil a poc més d’una setmana d’estar acabat
 
Veure'n més
 
 
 
Primer llibre sobre la capacitat transformadora de l’educació de Simone Weil
 
La Sala Pere Casaldàliga va acollir aquest dijous al vespre la presentació del llibre d’Editorial Claret 'Simone Weil educadora. Tras los ecos de su voz' de Mª Ángeles García-Carpintero. A l’acte hi van intervenir Josep Maria Jubany, rector de la Parròquia de Sant Ildefons; Amanda de Pablo, llicenciada en Humanitats i membre de la American Weil Society i l’autora del llibre.
 
Veure'n més
 
Sisè diumenge de Pasqua. 26 de maig de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
Santa Maria Magdalena de Pazzi
 
25 de maig
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Enviado por
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya
 
Title