SMART FACTORY — primul pas la Demo Metal & Demo Plast Vest 2019
 
În mai 2019, în cadrul Demo Metal și Demo Plast Vest, revista T&T - Tehnică și Tehnologie a inițiat proiectul SMART FACTORY – prin care dorește să ajute companiile să asimileze tehnologiile și soluțiile de digitalizare în procesele de fabricație curente.
 
Citește mai mult
 
 
 
Preview EMO 2019: Numărătoarea inversă a început!
 
Pe 3 și 4 iulie peste 80 de jurnaliști din 37 de țări din întreaga lume s-au prezentat la întâlnirea cu reprezentanții a 38 de companii ce vor fi expozante la ediția 2019 a celui mai important eveniment internațional dedicat domeniului prelucrării metalelor – EMO, ce se va desfășura la Hanovra între 16 și 21 septembrie.
 
Citește mai mult
 
Brexit: Marea Britanie încetineşte ritmul în cursa de automatizare globală 
 
Instalările de roboți industriali din Marea Britanie au scăzut cu 3%, la 2.306 unități, în 2018. În anul anterior, vânzarea de roboți din UK crescuse cu 31 de procente. Vânzările recente din Uniunea Europeană încă sunt pozitive – cu o creștere de 12% – conform rezultatelor preliminare ale World Robotics Report 2019.
 
Citește mai mult
 
 
 
K 2019 Düsseldorf: Noile tehnologii, motorul inovării
 
Prezenți la conferința de presă, Thomas Franken, reprezentantul Messe Düsseldorf, și Thorsten Kühmann, reprezentantul Consiliului Expozanților, au vorbit despre noutățile ediției din acest an, economia circulară și direcțiile de dezvoltare ale respectivelor industrii la nivel regional și mondial.
 
Citește mai mult
 
Machine vision rămâne pe un trend ascendent
 
Pentru prima dată după mulți ani, VDMA a raportat stagnare în prelucrarea industrială a imaginii, pentru 2018. Totuși, serviciile de post-vânzare au crescut cu 260 de procente într-o perioadă de zece ani. De asemenea, furnizorii germani au putut repeta rezultatul lor record de 2,6 miliarde de euro, al anului anterior.
 
Citește mai mult
 
 
 
3 facilităţi pe care companiile trebuie să le ofere pentru a lucra cu angajaţi la distanţă
 
Lider global în transformare digitală, SAP consideră că, în prezent, orice companie, indiferent de dimensiunea ei, poate avea angajați care să lucreze de la distanță, fără să investească într-o infrastructură costisitoare și complexă. Dezvoltarea tehnologiei și răspândirea accesului la internet permit recrutarea de specialiști......
 
Citește mai mult
 
Materialele plastice şi cauciucul, trend ascendent la nivel mondial (I)
 
Prezent la Conferinta de presă dedicată K 2019, desfășurată la București pe 6 iunie, domnul Thorsten Kühmann, reprezentantul Consiliului expozanților K 2019, ne-a prezentat situația pieței materialelor plastice la nivel mondial, ne-a vorbit despre economia circulară și despre tehnologii și tendințele din domeniu
 
Citește mai mult
 
 
 
Cât de inteligentă este Inteligenţa Artificială?
 
Inteligența artificială (AI) și algoritmii de machine learning, precum deep learning, devin părți integrate în din ce în ce mai multe zone din viețile noastre: susțin...
 
Citește mai mult
 
Liderul digital
 
Astăzi, dezvoltarea tehnologică are un impact din ce în ce mai mare asupra modelelor de business și impactul digitalizării se sprijină pe pilonii leadershipului în era digitală.
 
Citește mai mult
 
 
 
VREI SĂ PARTICIPI LA 
 
DEMO METAL BRAȘOV?
 
 
 
             DESPRE NOI:
 
Revista specializată T&T - Tehnică și Tehnologie este un instrument nelipsit profesioniștilor din orice companie din industrie, util pentru a ține pasul cu noutățile tehnologice de ultimă oră.
 
                CONTACT:
 
Tehnic Media SRL
Tel/Fax (+4)021.340.28.67/68
E-mail: office@tehnicmedia.ro
Adresă corespondență:
OP 60 - CP 51 București
Str. Barajul Iezerului, nr. 6A, Clădirea Cedru, etaj 3, camera 312
 
 
Facebook
YouTube