“La caritat és la reina de les virtuts, és com el sol entre els astres, és com l’or entre els metalls, és la que dona vida a totes els virtuts, però, si la caritat falta, falta tot, res no serveix, com diu l’apòstol”.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1862
 
Butlletí 440. 17/05/2019
 
 
Mirada integral dels claretians sobre Solidaritat i Missió a Europa
 
Identitat cristiana, dignitat, justícia, missió integral, hospitalitat, sostenibilitat, ciutadania, preocupació pels processos, comunitat i reconciliació són algunes de les idees i reflexions compartides entre claretians i laiques i laics de diversos països d’Europa. El cap de setmana es van trobar a Colmenar Viejo per orientar el seu treball missioner en la línia de Justícia i Pau i Integritat de la Creació (JPIC).
 
Veure'n més
 
GALERIA | Trobades de superiors majors i de prefectes d'apostolat d'Europa (ECLA)
 
Aquests dies, coincidint en el temps i en l'espai, aquests dies s'ha celebrat la trobada de superiors majors d'Europa (8-10 de miag) i la trobada de prefectes d'apostolat d'Europa (9 i 10 de maig) a Colmenar Viejo (Madrid). Amb l'horitzó de la nova organització territorial, s'han compartit també algunes sessions conjuntes entre els dos grups.
 
Veure'n més
Reunits a Guatemala els prefectes de formació dels missioners claretians
 
Del 13 al 22 de maig se celebra a Guatemala la trobada dels prefectes de formació dels missioners claretians. El mateix superior general de la congregació, Mathew Vattamattam, anima aquesta trobada que té per objectiu treballar sobre el discerniment i l’acompanyament, la interculturalitat i la solidaritat i missió. El pare claretià Màxim Muñoz hi participa com a prefecte de formació de la província de Catalunya.
 
Veure'n més
La claretiana Jolanda Kafka, nova presidenta de la Unió Internacional de Superiores Generals
 
Les delegades de la Unió Internacional de Superiores Generals han escollit aquest dimarts a Roma la germana Jolanda Kafka, de les Missioneres Claretianes com a nova presidenta de la UISG pel període 2019-2022.
 
Veure'n més
 
 
El Claret Valls recull 700 quilos d’aliments en la campanya ‘La Fam no fa Vacances’
 
Veure'n més
 
Dimecres 22 de maig, eucaristia en memòria de Francisca Calvo Pérez
 
Veure'n més
 
Artistes i comerços del barri del Seminari Vell de Vic obren portes al Casal Claret
 
El barri del Seminari Vell està de festa i des de l’Escola de la Pau Infants i Adolescents del Casal Claret de Vic van creure que seria interessant apropar els infants del Casal als diferents artistes i comerços que formen part d’aquesta zona tan creativa de la ciutat. 
 
Veure'n més
 
 
Recomanacions per a la Primera Comunió
 
"Perquè puguem celebrar aquesta amistat amb aquest Jesús que vol estar a les nostres vides". Amb aquesta intenció, Josep M. Alentà de la Llibreria Claret fa una tria de llibres des de la secció infantil de cara a primeres comunions: bíblies, llibres de pregària i llibres de regal.
 
Veure'n més
 
Cinquè diumenge de Pasqua. 17 de maig de 2019
 
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià
 
 
Santa Joaquima Vedruna, fundadora de les Carmelites de la Caritat
 
22 de maig
 
Santa Maria Magdalena de Pazzi
 
25 de maig
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Enviado por
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya
 
Title