View in browser
 
 
Инвестирайте в бъдещето, изберете хидбридното VRF решение на Samsung - Hydro Viriable Multi (HVM)
 
 
 
 Борбата с екологичните проблеми в различните индустрии се превръща в абсолютно задължителна, а търсенето на решения с по-малко вредно влияние все по-голямо. Всяко решение, което ALOCOR предлага на своите клиенти, следва простата философия да бъде природосъобразно и с минимални вредни въздействия върху околната среда.
 
 
 
Климатизационният сектор не прави изключение и той все повече се стреми да отговори на новите нужди на пазара. Заедно със Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE) ви предствяме:
 
 
Hydro Viriable Multi (HVM) е хибридно VRF решение на водна основа, което е екологично чистата алтернатива на термопомпите. HVM работи на основата на вода и в сградата, в която ще бъде инсталирана, няма необходимост от хладилен агент, което веднага я превръща в безопасно решение, което не подлежи на бъдещи ограничения за хладилните агенти, във връзка с EU F-Gas Regulation за разлика от VRF системите, и е една добра инвестиция за бъдещето.

Хибридната термопомпа HVM предлага всички съществуващи предимства на традиционните VRF и CHILLER системи с допълнителнa гъвкавост не само на дизайна, а и на управлението.
 
Цялата система осигурява предимства в областите на проектиране, монтаж и експлоатация.
 
ПРОЕКТИРАТЕ ЦЯЛАТА HVM МОДУЛНА SAMSUNG СИСТЕМА САМИ - ЛЕСНО, БЪРЗО И УДОБНО
 
HVM модулът разполага с оналйн инструмент за избор. Той предоставя цялата информация, която ви е необходима като данни за ефективността (SCOP, COP, SEER и EER), както и водният поток и цялостния спад в нлягането на системата, което ще ви позволи да изберете подходящите водна помпа и тръбна разводка.
ЛЕСЕН МОНТАЖ
 
Монтажът на Samsung HVM съвпада с този на традиционните VRF системи като се отличава с едно преимущество: може да се свърже към всеки тип воден топлообменник. Цялостното интегрирано и стандартизирано HVM решение се управлява и поддържа лесно, благодарение на сървъра за управление на данни на Saмsung, а стандартизираната система за контрол може да се свърже с външна система за сградна автоматизация (*съвместима с BACNet и LonWorks).
УПРАВЛЕНИЕ
 
Хибридната система Samsung HVM e безопасно решение, което щади околната среда. Тя осигурява ефективно отопление при температури до -20°C, благодарение на технологията за мигновено впръскване. Когато е налице модулното свързване с много охладителни DVM тела в единна система, натоварването се разпределя автоматично.
 
Повече за хибридното бъдеще, в което ще инвестирате, ако изберете Samsung HVM (Hydro Variable Multi):
 
 
 
Високотемпературни помпи: Samsung VRF DVM S
 
 
 
Вижте повече
 
Отопление въздух към вода - Samsung Eco Heating system (EHS) термопомпи
 
 
Вижте повече
 
Samsung Wind-Free™ технологията

 
 
 
Вижте повече
 
 
Свържете се с нас, за да открием, проектираме и приложим най-доброто решение за вас.
 
 
Copyright ©2019, ALOCOR Ltd,
All rights reserved.
 
 
Алокор ООД
АТМ Център
бул. Цариградско шосе 131
София
office@alocor.org
Facebook
LinkedIn
 
 
This email was sent to {EMAIL}
You received this email because you are registered with ALOCOR Ltd
 
 
Sent by
SendinBlue