View in browser
 
Продукти за автоматизация и управление на сгради
 
Продуктовата линия от решения, подходящи за внедряване в системи за сградна автоматизация (BMS), които ALOCOR предлага, се състои от свободно програмируеми контролери, дисплеи, комуникации, сензори, софтуери за програмиране и визуализация, както и специфични решения за ОЕМ (Оriginal Еquipment Мanufacturer) производители.
 
 
Контролерите за автоматизация трябва не само да са качествени и надеждни, но и да могат да комуникират и контролират повече и различни устройства. С навлизането все повече на такива системи в ежедневието, се наблюдава увеличено търсене на контролери. Те трябва да са универсални и да могат да се връзват към повече налични и съвременни системи.
 
 
BMS системите най-често се включват в изграждането на големи проекти с многочислени механични, HVAC и електрически системи. Всички тези системи могат да се включат към една контролираща система за сграден мениджъмнт. BMS системите са критичен и важен компонент в правилното и успешно управление на потреблението на електричество, отоплителни или охлаждащи системи, което може да доведе до оптимизиране на сметките и техният спад до 50% за една година.
 
 
CAREL Контролер P+P000NH1DEF0
 
 
 
Вижте продукта
 
 
CAREL Контролер P+500SEA000L0
 
 
 
Вижте продукта
 
 
CAREL Контролер P+D000NH1DEF0
 
 
 
Вижте продукта
 
 
Пълната гама BMS контролери, които ALOCOR предлага:
 
 
Свържете се с нас, за да открием, проектираме и приложим най-доброто решение за вас.
 
 
Copyright ©2019, ALOCOR Ltd,
All rights reserved.
 
 
Алокор ООД
АТМ Център
бул. Цариградско шосе 131
София
office@alocor.org
Facebook
LinkedIn
 
 
This email was sent to {EMAIL}
You received this email because you are registered with ALOCOR Ltd
 
 
Sent by
SendinBlue