Credu.nl
 
 
 
Loose Parts uit de Regenboogserie
 
Loose parts, losse onderdeeltjes die niet direct een vaste functie hebben, maar onderling gecombineerd kunnen worden en aanmoedigen tot spelen en ontdekken. In de ‘Regenboogserie’ zijn ze in een nieuw jasje gegoten en nu verkrijgbaar als Superset of als losse setjes met ringen, kubussen, bollen, figuren, klosjes, schaaltjes en tolletjes.
 
 
 
Al de losse onderdeeltjes laten zich onderling goed combineren. Het gladde beukenhout voelt prettig aan en de kleuren zijn sprekend. De kinderen kunnen stapelen, sorteren, combineren, voelen en je kunt er allerlei spelletjes of opdrachten mee bedenken. Kortom: multifunctioneel inzetbaar materiaal waar je jarenlang plezier van hebt! Daar houden wij van :).
 
Nieuw: Huidskleur krijtjes
 
Al een tijdje waren we er naar op zoek en onlangs vonden we ze bij een van onze nieuwe leveranciers: Huidskleur krijtjes!!!
 
Want dat is superhandig voor allerlei tekeningen en creaties, van bruin tot blank, met roze of meer geel, of met een licht tintje. Superhandig toch?
 
Bestel voor slechts €2,70
 
 
Lubulona, de stad in speelformaat
 
Ontwerpers Tina en Jordi uit Barcelona keken bij het ontwikkelen van Lubulona vooral naar het spel van hun eigen zoons. Want hoe leuk vinden kinderen het als een autootje echt in een garage past. En dat die garage in een handbeweging verandert in een bovenverdieping of misschien wel de vierde verdieping van een woontoren. Lubulona is de stad die altijd aan verandering onderhevig is. We laten het je zien.
 
 
 
Elke Lubulona set bestaat uit een aantal vierkante bouwelementen met een los dakje en een trappetje dat tevens als rijplaat gebruikt kan worden om de autootjes naar binnen te rijden. De poppetjes en de autootjes zijn minimalistisch vormgeven en passen precies in de bouwelementen. Stapelen, combineren, balanceren, bouwen en natuurlijk heerlijk spelen. Met Lubulona heb je een stad in speelformaat.
 
 
 
Grote kleiset
 
Nieuw in ons assortiment: Silk Clay, zelfhardende modelleerklei in verschillende kleuren. 
 
Bestel
 
Houten bomen
 
Decoratief op de verteltafel, of alvast voor je verzameling met materialen voor Kerst. Set van 4 bomen van 3-6 cm hoog.
 
Bestel
 
Voor school, kinderopvang en thuis
 
In onze communicatie richten we ons vooral op educatief gebruik. Maar wil je iets voor thuis bestellen? Ook dan ben je van harte welkom bij Credu.nl.
 
 
Credu.nl
Oosterweg 32
9804 PR Noordhorn NL
info@credu.nl
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is gestuurd naar
Je ontvangt deze omdat je in de maillijst van Credu.nl staat.
 
 
 
© 2018 Credu.nl