Credu.nl
 
 
 
Met klei spelen wordt nog leuker: Kleimatten
 
Op de NOT 2019 presenteerde Kleuteruniversiteit de Kleimatten. Een groot succes dat nu uitgewerkt is tot een concreet product dat je direct kunt inzetten in elke peuter- of kleutergroep. We laten je graag zien wat het is én wat je er mee kunt doen. Heb je de Kleimatten langs zien komen en wil je ze direct bestellen? Dat kan vanaf nu via Credu.nl. Klik hier om te bestellen.
 
 
 
Kleimatten: set van 12 grote matten met verschillende thema’s
 
De set bestaat uit 12 stevige matten die eenvoudig schoon te maken zijn en niet wegglijden op tafel. Elke mat is 49×33 cm, dus lekker veel ruimte om met klei te spelen. De afbeeldingen op de kleimatten hebben heel diverse onderwerpen en dagen allemaal uit om op een andere manier met klei te spelen. Zo zie je op de afbeelding bovenaan deze nieuwsbrief de kleimat met het thema Kapper. De kinderen kunnen met klei de figuurtjes op de afbeelding voorzien van haar. Wat zal het worden? Krullen, stekels, gekleurd haar of misschien een mooie vlecht? We laten je nog wat voorbeelden zien.
 
 
 
Wow, die zijn groot! Boomstronk, Grot en IJsberg
 
Misschien heb je vorig seizoen de miniatuur iglo en speelgrot wel langs zien komen. Misschien is er in jouw groep of thuis al heerlijk mee gespeeld! Voor dit seizoen presenteren we een drietal grote varianten, die zeker niet misstaan op je vertel- of thematafel: Een boomstronk, grot en ijsberg in supergroot formaat!
 
Voor vertel- en thematafel
 
De speelboomstronk, grot en ijsberg zijn lekker groot en laten zich combineren met allerlei beestjes, poppetjes en materialen. Hiermee maak je de mooiste thema- en verteltafels voor educatief gebruik of een heerlijk speelhoekje thuis!
Reminder Kinderboekenweek
Voor vertel- en thematafel
 
Ben jij al klaar voor de Kinderboekenweek? Een laatste reminder met links naar project en materialen:
 
Via De Onderwijsstudio kun je het project Hond op reis bestellen.
 
Op Credu.nl vind je een speciale categorie met materialen rondom Reizen en Vervoersmiddelen
Tip je collega
 
Wil je jouw collega kennis laten maken met Credu.nl? Stuur dan eens de link naar onze online folder met TOPPERS door.
 
 
Credu.nl
Oosterweg 32
9804 PR Noordhorn NL
info@credu.nl
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is gestuurd naar
Je ontvangt deze omdat je in de maillijst van Credu.nl staat.
 
 
 
© 2018 Credu.nl