View in browser
 
 
Дизелови генератори с постоянно и аварийно захранване
 
 
Дизеловите генератори са едни от най-надеждните варианти за предоставяне на автономно, постоянно или аварийно захранване с електроенергия.
 
Електричеството е ключов фактор и е в основата на модерните икономики, без него бизнесът, индустрията, търговията и всекидневният живот биха били невъзможни, крайно необходимо е потребителите на енергия да имат сигурен и надежден допълнителен (авариен) източник на захранване в моменти на авария или недостиг на електроенергия.
 
 
Предвиждайки нуждите на клиентите си за гарантиране сигурността на техния бизнес, ALOCOR съвместно с партньорите си от Perin Generators Group предлага обширна продуктова линия дизелови монофазни или трифазни генератори, с мощност от 5 до 3000 KVA.
 
С нашите решения се превръщаме във ваш надежден партньор при проектирането, техническата консултация, изпълнението, експлоатацията, обучението, квалификацията, сервизното обслужване и техническата поддръжка на вашите енергийни проекти и съоръжения.
 
 
ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА ALOCOR?
 
Ако изберете ALOCOR, експертите ни ще създадат за вас уникални и ориентирани към потребностите ви като клиент решения. Екипът ни, съставен от най-добрите висококвалифицирани специалисти в областта, се стреми да изпълни всеки проект по възможно най-добрия, професионален и бърз начин, като разбира се се съобразява напълно с вашия бюджет.
 
ДИЗЕЛОВИТЕ ГЕНЕРАТОРИ, КОИТО ALOCOR ПРЕДЛАГА
 
 
Свържете се с нас, за да открием, проектираме и приложим най-доброто решение за вас.
 
 
Copyright ©2019, ALOCOR Ltd,
All rights reserved.
 
 
Алокор ООД
АТМ Център
бул. Цариградско шосе 131
София
office@alocor.org
Facebook
LinkedIn
 
 
This email was sent to {EMAIL}
You received this email because you are registered with ALOCOR Ltd
 
 
Sent by
SendinBlue