||CONSTANT-PREHEADER||
Schaatsen, EK Marathon, Sakal, Golf
 
 

Nieuwsbrief november 2018
 
 
Beste ,
 
Hierbij ontvang je de digitale nieuwsbrief van november 2018 van de NPSB. We blikken terug op evenementen van de afgelopen tijd en nemen alvast een kijkje op de kalender van de komende tijd. 
 
Wil je een volledig overzicht van alle sporten, wedstrijden en evenementen? Dan kijk je op de website www.politiesport.nl of volg je ons op Facebook en Twitter.
 
 
Nieuw in 2019: ALPE D'HUZES
 
Op donderdag 6 juni 2019 beklimmen circa 5000 deelnemers de Alpe d'Huez in de strijd tegen kanker. Medewerkers van de Nationale Politie en Koninklijke Marechaussee kunnen zich via de NPSB inschrijven. Lees hier hoe het plan om als NPSB mee te doen, tot stand kwam.
 
Terugblik
EK Marathon in Dublin
 
 
Van 26 tot en met 29 oktober hebben negen politiehardlopers deelgenomen aan de Europese politiekampioenschappen marathon in Dublin. Ze haalden allemaal de finishlijn, maar in het geweld van onder andere de Britten, Fransen en Duitsers bleven de Nederlanders ver van het podium verwijderd.
 
Desondanks heerste er vooral vreugde onder de deelnemers, maar er was ook teleurstelling. Waar de één een dik persoonlijke besttijd liep, moest de andere minuten laten lopen in de tweede helft van de wedstrijd door een opkomende blessure.
 
Lees hier het hele verslag.
 
 
 
SAKAL 2018
 
Op vrijdag 26 oktober waren de NPSB sportschutters te gast in het Belgische Genk om hier verschillende disciplines te verschieten. Onder andere werd geschoten in de categorieën luchtgeweer, luchtpistool, vrij pistool en sport pistool. Een vermoeiende maar geslaagde dag was het resultaat. Lees hier verder.
 
Golfjubileum op Texel
 
Traditiegetrouw staat er bij de NPSB tegen het einde van het jaar een prachtig evenement op de agenda: de Texel Challenge.
Circa 50 deelnemers van de politie en marechaussee waagden zich dit keer aan de overtocht vanuit Den Helder. Het hele verslag van deze dag vind je hier.
 
Verwacht
 
 
Politie Schaatsseizoen 2018 - 2019
 
Op 12 december trapt het schaatsseizoen van de NPSB af met een schaatsdag bij Flevonice in Biddinghuizen. Voor maar €7,50 word je welkom geheten met koffie/thee, kun je de hele dag vrij schaatsen en de lunch wordt voor je geregeld. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar Eric Setz. Mocht je 12 december niet aanwezig kunnen zijn, houd dan de website in de gaten want ook in januari en februari zullen schaatsdagen volgen! 
 
Alternatieve Elfstedentocht
Van 27 januari tot en met 30 januari organiseert de NPSB een reis om deel te nemen aan de alternatieve Eldstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. Hiervoor is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je nu vast aan bij Eric!
 
 
 
Winterkoppel
 
Op 7 december wordt de laatste golfwedstrijd van 2018 gespeeld en wel op de Lochemse Golfclub.
 
Voor meer informatie mail je naar golf@politiesport.nl
 
Bruggenloop
 
Op 9 december staat de Bruggenloop in Rotterdam op de kalender. Vorig jaar viel de loop door heftige sneeuwval in duigen. Maar dit jaar gaan we in de herkansing! Mail naar atletiek@politiesport.nl.
 
Kerstcross
 
2018 sportief afsluiten kan! Op 21 december wordt in de bossen van Apeldoorn de kerstcross georganiseerd. Een gezellige loop waar veel collega's aan deelnemen. Schrijf je nu in!
 
Sportkalender
 
 
De kalender voor 2019 wordt langzaamaan steeds meer gevuld: wat dacht je van het NK judo, de survivalrun in Gendringen of het EK schieten ? Voor alle aanstaande evenementen en meer informatie ga je naar de sportkalender.
 
 
Nederlandse Politie Sport Bond
Terminalweg 32, Amersfoort
communicatie@politiesport.nl
Facebook
Twitter
 
 
Deze nieuwsbrief is verstuurd naar {EMAIL}.
Wil je de nieuwsbrief in de toekomst niet meer ontvangen, klik op uitschrijven.
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 NPSB