La humilitat és com l’arrel de l’arbre i la mansuetud n’és el fruit.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 434. 29/03/2019
 
 
1.000 números del full parroquial de Mare de Déu del Lledó de Valls
 
Diferents testimonis de la comunitat parroquial de Valls expliquen en una edició especial quin servei fa el full parroquial. Diuen que és una eina informativa de proximitat, que recull la diversitat d’iniciatives en el marc de la parròquia, en mostra el seu tarannà social, desinteressat i compromès, que els ajuda al seguiment de la litúrgia i alimenta, alhora, la reflexió pastoral i la inquietud espiritual dels seus feligresos. El full és una mostra, en definitiva, d’una comunitat cristiana molt activa.
 
Veure'n més
 
 
 
El papa Francesc nomena bisbe del sud de Filipines el claretià Leo M. Dalmao
 
El Vaticà va anunciar dilluns el nomenament del papa Francesc al pare claretià Leo M. Dalmao, actual Prefecte General de Formació de la Congregació de Missioners Claretians, com a bisbe de la Prelatura Territorial d’Isabela, al sud de Filipines. Aquesta prelatura comprèn la província de Basilan, amb 1.359 km quadrats, i les ciutats d’Isabela i Lamitan, amb una estimació de més de 126.000 catòlics.
 
Veure'n més
 
 
 
Dissabte 6 d’abril, formació sobre l’Església a Catalunya
 
Els Claretians de Catalunya dedicaran el matí del proper dissabte 6 d’abril a parlar sobre l’Església al nostre país. La sessió anirà a càrrec del vicesecretari de la Conferència Episcopal Tarraconense, mossèn Norbert Miracle, és oberta al públic i tindrà lloc a dos quarts d’onze del matí a la Sala Claret de Barcelona (al número 45 del carrer Sant Antoni Maria Claret).
 
Veure'n més
 
 
 
Dimecres 3 d'abril, Claret presenta ‘La música de la fe’ de Jesús Ballaz
 
 
Veure'n més
 
Dijous 4 d’abril, presentació del llibre ‘Saviesa en colors africans’ a Vic
 
 
Veure'n més
 
 
 
Sarrià acull el curs sobre identitat i carisma per a professors de la família claretiana
 
La Casa d’Espiritualitat de les missioneres claretianes de Sarrià acollirà de dilluns a divendres de la setmana vinent el curs sobre identitat i carisma per a professors de la família claretiana de tot l’Estat. És la quarta promoció que segueix aquest itinerari d’aprofundiment dedicat en concret al rol educador-testimoni.
 
Veure'n més
 
 
 
Les dones del Casal Claret s’apropen a la medicina tradicional xinesa
 
Deu dones del Casal Claret de Vic van participar en un taller formatiu sobre la utilització de la moxa. El taller el va dur a terme una voluntària terapeuta en acupuntura dins l’àmbit de salut i cura de l’Escola de la Pau de Dones i els permetrà tractar petites dolences a elles mateixes o als seus familiars.
 
Veure'n més
 
 
 
Xavi Garcia del Claret Valls, a la semifinal del XV Certamen de Lectura en Veu Alta
 
 
Veure'n més
 
Alumnes de Batxillerat del Claret Barcelona fan ruta per la memòria històrica
 
 
Veure'n més
 
Quart diumenge de Quaresma. 31 de març
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya