Credu.nl
 
 
 
Regenboog Architect Sets voor fantasierijk spel
 
Laat je fantasie de vrije loop. Wat kun je bouwen met de driehoeken? Welke constructie is het sterkst en hoe passen de blokken in elkaar? Allemaal vragen die aan bod kunnen komen tijdens het spelen met de Regenboog Architect sets.
 
 
Als je educatieve accounts volgt op Instagram of via Facebook, dan heb je vast wel eens vergelijkbare sets langs zien komen. Vooral de stapelbare bogen zijn erg populair. De Regenboog Architect sets zijn iets kleiner, maar mooi afgewerkt én een stuk voordeliger in aanschaf. De vier verschillende sets kun je daarnaast ook nog heel goed combineren, waarbij kinderen allerlei ontdekkingen en leerervaringen op kunnen doen.
 
 
 
 
De Regenboog Architect serie bestaat uit 4 prachtige sets van beukenhout met bogen, driehoeken, vierkanten én rechthoeken in de zeven kleuren van de regenboog, met een natuurlijke afwerking die de structuur van het hout laat zien.
 
Praktisch: Opbergbakjes op plateau
 
Ideaal om te gebruiken voor het organiseren van knutselactiviteiten. Orden je materialen in de bakjes.
Bestaat uit 9 kleurrijke opbergbakjes met in het midden een rond bakje. De bakjes staan op een plateau. Slim toch?
 
Bestel deze set
Drijvende vergrootglazen
 
Leuk voor de watertafel of ontdekhoek en nieuw in het assortiment: Drijvende vergrootglazen. Met de gele schildpad, de blauwe vis en de groene kikker haal je een vrolijk set huis om alles net wat beter te bekijken! 
 
Bekijk de vergrootglazen
Bestellen in de zomervakantie
 
Wij verzenden nog bestellingen tot 11 juli. Daarna houden we vakantiesluiting, omdat de meeste van onze klanten dan ook gesloten of op vakantie zijn. Voor ons is het handig als je jouw vakantieperiode vermeldt als opmerking bij je bestelling. Bij twijfel bellen we even! Vanaf 5 augustus verzenden we weer bestellingen.
We wensen je een mooie zomer!
 
 
Credu.nl
Oosterweg 32
9804 PR Noordhorn NL
info@credu.nl
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is gestuurd naar
Je ontvangt deze omdat je in de maillijst van Credu.nl staat.
 
 
 
© 2018 Credu.nl