“En molts llocs de la Santa Bíblia sentia la veu del Senyor que em cridava per a anar a predicar. Durant la pregària em passava el mateix. Per això vaig decidir-me a deixar la parròquia, anar-me’n a Roma i presentar-me a la Congregació de Propaganda Fide per tal que m’enviessin a qualsevol part del món”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 431. 08/03/2019
 
 
9 de març, portes obertes al Claret Barcelona i al Claret Valls
 
S’apropa el període de preinscripció dels diferents nivells educatius. Aquest dissabte 9 de març el Col·legi Claret de Valls i el Col·legi Claret de Barcelona fan jornades de portes obertes. En el cas de Valls, també n’hi haurà el dimarts dia 12 de març. Una bona oportunitat per conèixer el projecte educatiu, l’equip docent i les instal·lacions del centre.
 
Veure'n més
 
 
Primera jornada presencial del Curs de Protecció de Menors: per una Església segura
 
El bisbe Juan Antonio Menéndez, president de la Comissió Episcopal per a la prevenció i la protecció dels menors, va presidir l'eucaristia d'obertura acompanyat del superior general dels Missioners Claretians, Mathew Vattamattam, el director de l’ITVR, Carlos Martínez Oliveras, i el pare provincial, Ricard Costa-Jussà. El pare general acabava d’arribar a Madrid després de participar a la trobada a Roma sobre protecció de menors amb el papa Francesc.
 
Veure'n més
 
 
Nous materials digitalitzats sobre el pare Claret
 
El Centre d'Espiritualitat Claretiana ofereix, en versió digital, dues noves obres importants per a conèixer al pare Claret: els seus Escritos Espirituales publicats el 1985 pel pare Francesc d’Assís Aguila; i la primera biografia, no mera ressenya, de Sant Antoni M. Claret, publicada l’any següent de la seva mort.
 
Veure'n més
 
 
L’Esplai Estel obre inscripcions a colònies i campaments d’estiu 2019
 
Ja s’han obert les incripcions per a les colònies i campaments d’estiu al web de l’Esplai l’Estel. Deu dies per descobrir, jugar, riure, fer nous amics, gaudir de la natura i 300 activitats més amb altres nens i nenes d’entre 6 i 14 anys. Els petits (2012-2008) aniran a Planoles i els grans (2007-2004), a Ogassa. Les places són limitades.
 
Veure'n més
 
 
El Casal Claret convoca una marxa per les dones el 8 de març
 
"Hi ha tantes reivindicacions com feminismes. Tantes com dones hi ha al món", diuen des de l’equip del Casal Claret de Vic. Aquests dies s'han posat en marxa per reflexionar entorn el 8 de març, Dia de les Dones. Un treball dut a terme a l’Escola de la Pau de Dones a partir de diferents dinàmiques. També sortint al carrer.
 
Veure'n més
 
 
 
Obertes les inscripcions a la Pasqua familiar i d’adults de Vic 2019
 
 
Veure'n més
 
La Llibreria Claret inicia amb força la Quaresma
 
 
Veure'n més
 
 
 
Anselm Grün i Leonardo Boff, junts en un nou llibre de Claret
 
 
Veure'n més
 
Claret publica ‘Elogi de la set’ de José Tolentino Mendonça
 
 
Veure'n més
 
 
Primer diumenge de Quaresma. 10 de març
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya