Системи за пожароизвестяване от Alocor & Esser 
 
 
Системите за пожароизвестяване са важен компонент в цикъла от автоматизирани сградни системи. Разглеждани като автоматични алармени инсталации, пожароизвестителните системи имат ключова роля за съхранението на живота на обитателите на различните обекти. Модерното строителство се отличава със сгради, с много налични помощения, съответно обитавани и от много хора, което се превръща в предпоставка за по-бързото разпространение на евентуални пожари.
 
 
В случай на затруднена евакуация би се стигнало до много човешки жертви. Подобни злощастни ситуации могат да бъдат избегнати с наличието на надеждни средства за локализирането и сигнализирането на началната фаза на пожар. Оценявайки важността на системите за пожароизвестване, екипът от специалисти на ALOCOR, в партньорство с ESSER (by Honeywell), предлага на своите клиенти решения и разработва индивидуални проекти, съобразени изцяло с нуждите и изискванията им.
 
Системи за пожароизвестяване
 
Системите за пожароизвестяване биват конфигурирани по поръчка с всички нови функционалности и компоненти. При дизайна на системите приоритет са изчистеният дизайн, удобството за ползване, както и ниският жизнен цикъл и разходи за поддръжка.
Системи за гласова аларма
 
Благодарение на модулната си структура, системите за гласова аларма от ALOCOR и ESSER улесняват внедряването на малки и големи решения за публично адресиране, фонова музика, аларма и евакуация.
 
Системи за управление:
 
Системата за управление е компютърно базиран софтуер за работа, събиране и управление на данни от свързани подсистеми. Усъвършенстваното управление на правата на потребителите осигурява специфичен достъп до данни и за работа на подсистеми, включително автоматично структуриране на съобщения в системата за управление. По този начин различни инсталации могат да бъдат интегрирани в еднаква потребителска повърхност, като например: алармени системи, пожароизвестителни системи, видеонаблюдение, контрол на достъпа, контрол на изходния маршрут, гласови аларми и системи за озвучаване, аварийно управление на вратата и други.
 
 
Свържете се с нас, за да открием, проектираме и приложим най-доброто решение за вас.
 
 
© 2019 ALOCOR Ltd
 
 
Алокор ООД
АТМ Център
бул. Цариградско шосе 131
София
office@alocor.org
Facebook
LinkedIn
 
 
This email was sent to {EMAIL}
You received this email because you are registered with ALOCOR Ltd
 
 
Sent by
SendinBlue