“Estimar els qui ens fan favors, ens serveixen i consolen és una cosa fàcil i que no exigeix cap virtut; però estimar, servir i acariciar aquells que ens ofenen i són molestos, sense cap altra motiu que per a ser agradables a Déu, és amor veritablement sobrenatural…”.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1862
 
Butlletí 430. 01/03/2019
 
 
Antoni Daufí: “Una de les meves dèries és representar l'Evangeli avui”
 
Cada setmana el claretià Antoni Daufí il·lustra l'evangeli que pertoca aquell diumenge i el difon per correu electrònic. Situa els personatges en circumstàncies d'ara. “Una de les meves dèries és representar l'Evangeli avui”. En aquest vídeo veiem el seu espai de treball: un petit despatx dins de l'habitació de la comunitat de Girona on viu. Hi té la tauleta digital on dibuixa i part de la col·lecció gràfica que ha anat produint.
 
Veure'n més
 
 
El superior dels claretians participa a la trobada sobre la protecció dels menors al Vaticà
 
“Els millors resultats i la resolució més efectiva que podem oferir són el compromís amb la conversió personal i col·lectiva, la humilitat d’aprendre, escoltar, assistint i protegint als més vulnerables”, va dir el papa Francesc al final de l’eucaristia celebrada diumenge al Vaticà i que tancava la trobada sobre la protecció dels menors a l’Església. El pare general, Mathew Vattamattam, ha participat en l'encontre com a membre de la Junta Executiva de la Unió de Superiors Generals.
 
Veure'n més
 
 
Trobada d’estudiants: el treball en equip, estil pastoral dels claretians
 
27 estudiants i 4 formadors s'han aplegat a Colmenjar Viejo del 22 al 24 de febrer en aquesta trobada anual europea d'estudiants. El treball en equip s'ha plantejat com un estil que ha de marcar la tasca pastoral dels claretians. De la Província de Catalunya han participat Màxim Muñoz, prefecte provincial de formació, i l’estudiant Canri Situmorang, que està acabant els seus estudis de teologia a Colmenar Viejo.
 
Veure'n més
 
 
Obertes les inscripcions a la Pasqua familiar i d’adults de Vic 2019
 
La comissió que organitza la Pasqua familiar i d’adults de Vic ja ha obert les inscripcions per a l’edició d’enguany. Sota el lema ‘La joia de servir’, la celebració s’adreça a famílies amb fills de fins a 15 anys i adults que vulguin viure i compartir una experiència de fe oberta i enriquidora. Inscripcions obertes fins divendres el 15 de març.
 
Veure'n més
 
 
La Llibreria Claret inicia amb força la Quaresma
 
La 'Lectio Divina. Quaresma 2019' de Josep Roca, 'Les set darreres paraules de Jesús a la Creu', de Josep Bofarull Veciana, el 'Via crucis. Any de la Misericòrdia', de M. Victòria Molins i el 'Via crucis amb el papa Francesc', són alguns dels exemplars disponibles a la Llibreria Claret que ajuden a la conversió quaresmal.
 
Veure'n més
 
 
 
Alumnes voluntàries del Claret Barcelona ajuden infants amb dificultats a fer els deures
 
 
Veure'n més
 
Laura Verdaguer participa al curs de missioners de l’Amazònia
 
 
Veure'n més
 
 
Vuitè diumenge de durant l’any. 3 de març
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
Calendari claretià
 
Mort del pare Martí­ Alsina, superior general (1922)
 
2 de març
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya