Credu.nl
 
 
 
Wereldspelmateriaal: It's a small world!
 
Small world play’ of ‘Wereldspelmateriaal’. Wat is het en wat kun je ermee met peuters of kleuters? Voor jonge kinderen is het naspelen van de werkelijkheid superbelangrijk. Ze nemen elementen uit de wereld die ze kennen en maken er door hun enorme fantasie een eigen wereld van. Dat levert nieuwe inzichten en verhalen op. Kinderen praten met elkaar of leren verwoorden wat ze gefantaseerd hebben. Allemaal waardevolle leerervaringen ontstaan doordat kinderen de mogelijkheid krijgen om hun fantasie te koppelen aan dat wat ze al weten.
 
 
 
Inspiratie: 3 voorbeeldlandschappen
 
Ter inspiratie laten we je 3 ‘werelden’ zien. Bij elke ‘wereld’ zullen we opsommen welke materialen we gebruikt hebben. Het belangrijkste: combineer bestaande, natuurlijke, kosteloze en nieuwe materialen en laat de kinderen vooral zelf veel meedenken, toevoegen en aanpassen.
 
Lekker kamperen!
 
De zomer komt eraan. Tentjes bouwen en lekker buiten ontdekkingen doen. Met de nieuwe kampeerset wordt het nóg leuker.
 
Een gasbrandertje, zakmes, veldvles en andere leuke items voor het buitenleven in een uitdagende speelset voor lange tijd speelplezier.
 
Bestel Kampeerset
Cijferijsjes
 
Ook dit zomerseizoen weer op voorraad: De populaire cijferijsjes. Op elk ijsje staat een cijfer. Haal je de 'topping' van het ijsje, dan zie je het aantal visueel afgebeeld met stippen. Lekker leerzaam :) en ook geschikt om buiten te gebruiken. Wie mag er vandaag de ijskraam in?
 
Bekijk de ijsjes
Nog meer speelstenen
 
We hadden al best veel 'speelstenen' in het assortiment. Daar zijn nu ook de fossielen bijgekomen. Duurzame speelstenen met afdrukken van verschillende fossielen waar de kleine archeoloog zeker raad mee weet!
 
 
Check de fossielen
Tips voor je jaarbestelling
 
Volgende week op Credu.nl: Tips voor je jaarbestelling. Heb jij je verlanglijstje voor de zomerbestelling al klaar? We laten je graag de nieuwste aanwinsten, handigste producten en het meest populaire speelgoed zien. Dus check volgende week Credu.nl of volg ons via social media.
 
 
Credu.nl
Oosterweg 32
9804 PR Noordhorn NL
info@credu.nl
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is gestuurd naar
Je ontvangt deze omdat je in de maillijst van Credu.nl staat.
 
 
 
© 2018 Credu.nl