“Mai em veuen aïrat…; parlo amb la mateixa afabilitat, amor i afecte a pobres i rics, a petits i grans, a camperols i savis”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 429. 22/02/2019
 
 
“El Docat és per actuar”
 
La doctrina social de l’Església ajuda a tenir sempre una mirada positiva del món, des del ulls i el cor de Déu. Així s'hi va referir el cardenal Joan Josep Omella en la presentació del Docat. El llibre, editat en català per l'Editorial Claret, respon a la pregunta 'Què cal fer?' i està dissenyat com un manual per a l’acció cristiana. Una nova eina per acompanyar els joves en el seu compromís per la justícia social.
 
Veure'n més
 
 
Casal Claret: “Sentim la necessitat imperiosa de dignificar cada vida”
 
Fa uns dies una noia marroquinocatalana estudiant d’un mòdul de grau mig es va acostar al Casal per fer-nos partícips de la seva preocupació entorn a les dificultats de trobar un espai de pràctiques pel fet de portar vel. Ens va generar un seguit de preguntes personals i col·lectives en relació al racisme i xenofòbia que es viu en molts racons, serveis públics i privats, cases i comerços de Vic i rodalies.
 
Veure'n més
 
 
40 persones es beneficien del projecte de cases finançades per Enllaç Solidari a l’Índia
 
Tenir un sostre segur els suposa poder viure amb dignitat i esperança de cara al futur. Per a algunes famílies, la possibilitat que els fills puguin estudiar. A començament d’any l’ONG dels Missioners Claretians de Catalunya informava dels treballs de construcció de casesper a famílies sense llar a Kaghaznagar (Índia). Un mes i mig després, els Claretians de l’Índia han enviat informació completa del projecte.
 
Veure'n més
 
 
 
L’Edat Mitjana, centre d’interès al Claret Barcelona
 
 
Veure'n més
 
Alumnes del Claret Valls treballen Física i Química amb bombolles de sabó
 
 
Veure'n més
 
 
Setè diumenge de durant l’any. 24 de febrer
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
Calendari claretià
 
 
Mort del pare Nicolás García, superior general (1950)
 
24 de febrer
 
Beatificació del Pare Claret (1934)
 
25 de febrer
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 Claretians de Catalunya