Credu.nl
 
 
 
Leer meer over de insectenwereld
 
De wereld van kleine beestjes blijft fascinerend voor peuters en kleuters. De beestjes bewegen, kriebelen én zien er onder een vergrootglas heel bijzonder uit. Ontdekkend leren begint met kinderen de mogelijkheden te geven om de gewone dingen van het leven te bestuderen. Ook in 2019 hebben we weer een aantal nieuwe en vernieuwde producten waarmee je de insectenwereld onder de aandacht kunt brengen. Zoals de nieuwe Jumbo insecten, houten stempels insecten en de vernieuwde vergrootglazen.
 
 
 
Jumbo insecten
 
Nieuw: grote kleine beestjes :). Met meer dan 10 cm worden kleine beestjes opeens heel anders. Decoratief en leerzaam!
 
Insectenpotjes
 
Aanrader: Beestje zoeken, voorzichtig in een potje doen en bekijken en daarna weer vrijlaten. Een activiteit die nooit verveelt.
 
Vergrootglazen
 
Aangepast design: Nog steviger en handzamer! Grote vergrootglazen voor allerlei activiteiten in de ontdekhoek.
 
Haal meer uit je knikkerbaan
 
Heb je al een Hubelino Knikkerbaan? Met de nieuwe uitbreidingsset kun je op een voordelige manier alle beschikbare extra uitbreidingen in 1 set aanschaffen. Ideaal om de gevorderde bouwers een nieuwe uitdaging te bieden! 
 
De set bestaat uit 4x Trechter, 3x Swing, 2x Wipwap, 2x Katapult en 3x de Wissel.
 
Bestel Hubelino Uitbreiding
Zomer & Zee
 
Met de seizoenen mee: Het thema Zomer & Zee staat online met weer veel leuke items voor themawerk of buitenspelen.
 
Met o.a. deze leuke Slipper Stempels. Stempel de voetstapjes met verschillende partronen in het zand of gebruik plakkaatverf om op papier te stempelen.
 
Meer producten in thema Zomer
Stekkels: bestel op tijd
 
In de afgelopen maanden namen we ze steeds mee naar beurzen, presentaties en inspiratiedagen met veel enthousiasme als reactie! Heb jij zo'n mooie groepsset Stekkels op je verlanglijstjes staan? Bestel dan op tijd want de productiecapaciteit is beperkt. Kijk voor de actuele levertijd op de website. 
 
 
Bestel jouw set
Nieuw: Hexagon bouwelementen
 
Zoek je een leuke aanvulling op je bouw- of constructiemateriaal? Met de Hexagon bouwstenen kun je allerlei bouwwerken maken. De vrolijk gekleurde stenen zijn door jonge kinderen eenvoudig in elkaar te klikken én te stapelen. 
 
Bekijk dit product
Duurzame aanrader: Plantoys Waterspeelset
 
Plantoys is één van de meest duurzame producten van speelgoed. Ze maken houten speelgoed van hout uit eigen rubberboomplantages. Maar ook met het rubber uit de boom worden nu prachtige producten gemaakt, zoals deze prachtige Waterspeelset. Flexibel qua materiaal en qua gebruiksmogelijkheden. Ideaal als extra speelhoekje en wordt geleverd met leuke accessoires, zoals bootjes, poppetjes en boompjes.
 
Lees meer over de Waterspeelset
Vragen?
 
Heb je een vraag over een product of bestelling? Bel 085-4018982 of mail naar info@credu.nl en we zijn je graag van dienst met informatie en advies.
 
 
Credu.nl
Oosterweg 32
9804 PR Noordhorn NL
info@credu.nl
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is gestuurd naar
Je ontvangt deze omdat je in de maillijst van Credu.nl staat.
 
 
 
© 2018 Credu.nl