Credu.nl
 
 
 
Handjes en voetjes voor allerlei activiteiten
 
‘Jullie groepje gaat bij de paarse voetjes staan’. Dit zou een manier kunnen zijn om deze nieuwe kunststof handjes of voetjes te gebruiken in het speellokaal. Je legt de voetjes op de plek waar het groepje zich verzamelt of een handje bij het startpunt en het is meteen voor iedereen duidelijk. Wel even de kleuren oefenen :). Maar deze handige handjes en vrolijke voetjes hebben meer gebruiksmogelijkheden. We laten je het graag zien.
 
 
 
Zowel de handjes als de voetjes zijn zacht en hebben een lichte structuur. Hierdoor glijd je er niet op uit (anti-slip). Daardoor kun je er niet alleen allerlei Twister-achtige spelletjes mee spelen, maar ook bewegingsspelletjes waarbij gesprongen moet worden of met een bal gegooid. De handjes en voetjes blijven gewoon liggen. Je glijdt er niet op uit! Dus: ‘Wie kan er van voetje naar voetje springen?’
 
Voor de jonge bouwvakker
 
Zit er bouwtalent in jouw groep? Veel kinderen vinden het heerlijk om te bouwen, ook in de zandbak. Ze bouwen zandkastelen, graven diepe gaten, bedenken hele verhalen bij hun bouwsels en verleggen hun grenzen.
 
 Met de materialen van Spielstabil geef je ze gereedschap waarmee ze die grenzen verder kunnen verleggen en nieuwe ontdekkingen kunnen doen. Maak het zand een beetje vochtig met water uit de emmer, maak een ‘steen’ met de baksteenvorm en strijk het glad met de vlakspaan. Natuurlijk wel even checken of het waterpas is!
 
Bekijk meer van Spielstabil
Slim hulpmiddel
 
Wij zoeken altijd naar van die handige dingen die kinderen kunnen gebruiken om te experimenteren en ontdekken. Zoals deze spuitfles. Ook in het assortiment: Een handig waterpompje. Leuk voor gebruik in de watertafel of voor een ontdekhoek.
 
Meer zand- en watertafel
Klasse klanken stempelset
 
in de vorige nieuwsbrief attendeerden we je op de slimme stempels met sensoren. Een innovatieve ontwikkeling in een authentiek jasje. Maar wist je dat we ook de mooie stempelset Klasse Klanken aanbieden? Gewoon de old school houten stempels, maar nog altijd een goede investering in jarenlang stempelplezier.
 
In deze set vind je niet alleen de 26 letters van het alfabet, maar ook klanken en samengestelde letters zoals ui, aa, ng en sch. 
 
Bestel Klasse klanken
Experiment: Waterparels
 
Al gezien? De waterparels? De droge korreltjes die je in een bak met een laagje water en de korreltjes veranderen in korte tijd in waterparels. Ze zuigen zich vol met water en daarna kunnen kinderen er heerlijk mee spelen. Een zintuiglijke ervaring die veel verwondering oproept bij jonge kinderen (3+).
 
Bekijk Waterparels
Meivakantie?
 
Vakantie? Wij houden er rekening mee! Zet de gewenste levertijd of je vakantiesluiting in de opmerkingen bij je bestelling. In de meivakantie zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar en zullen we iets minder vaak verzenden. Check de website voor de actuele levertijd. Fijne dagen!
 
 
Credu.nl
Oosterweg 32
9804 PR Noordhorn NL
info@credu.nl
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is gestuurd naar
Je ontvangt deze omdat je in de maillijst van Credu.nl staat.
 
 
 
© 2018 Credu.nl