“Quan l’home és fidel a la vocació i correspon amb una gran força de voluntat, pot moltíssim. I si és perseverant, sense deixar ni afluixar en el que ha començat, és inexplicable el que arriba a fer, tot i que ho fa sempre ajudat per la gràcia de Déu”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 427. 8/02/2019
 
 
São Miguel do Guaporé recorda el claretià Lluís Llamas
 
Fins ara no hi havia encara cap prevere enterrat en tot el territori del bisbat de Guajará-Mirim (una extensió semblant a la de Portugal). El nostre germà Lluís és el primer. I m’ha semblat que això és un petit signe. Signe de l’arrelament dels Claretians de Catalunya que hem treballat –i especialment dels que encara treballen– en aquest bisbat de la regió amazònica”, explica Josep Roca des del Brasil.
 
Veure'n més
 
 
10 de març, nou encontre familiar de Quaresma
 
Amb el lema ‘Preparem els camins del Senyor’, el Col·legi Sant Antoni Maria Claret de Cornellà acollirà el proper diumenge 10 de març un nou encontre familiar per preparar la Pasqua. Obert a qualsevol família que vulgui aprofitar l’activitat, l’objectiu és enfortir comunitats cristianes i donar eines per aprofundir els temps litúrgics forts.
 
Veure'n més
 
 
L’educador social Joan Dueñas aposta per acompanyar sense estigmatitzar
 
Com acompanyen a les persones els professionals de l’educació social? És la pregunta que va motivar Joan Dueñas a escriure el llibre Blanques juguen i guanyen. “Sovint parlem de la motxilla de les persones beneficiàries però no massa de la dels professionals que els acompanyem”, ha dit durant la presentació del llibre publicat per l’Editorial Claret.
 
Veure'n més
 
 
Claret presenta el manual de la doctrina social de l’Església per als joves, en català
 
La presentació tindrà lloc divendres 15 de febrer i comptarà amb el cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, Josep Mateu, delegat de pastoral juvenil de Tarragona i coordinador del Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ), Eduard Ibàñez, director de Justícia i Pau de Barcelona i el claretià Màxim Muñoz, representant de l’Editorial Claret.
 
Veure'n més
 
 
 
El primer dissabte de mes: esplai al Casal Claret
 
 
Veure'n més
 
Inaugurada l’exposició de fotografies Mirades Solidàries
 
 
Veure'n més
 
 
 
Del 9 al 12 de març, portes obertes al Claret Valls
 
 
Veure'n més
 
Setmana de la pau i la solidaritat al Claret Barcelona
 
 
Veure'n més
 
 
Quart diumenge de durant l’any. 3 de febrer
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
Calendari claretià
 
Aniversari aprovació Constitucions Renovades (1982)
 
11 de febrer
 
 
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 Claretians de Catalunya